Hvordan Hang en Closet Curtain

January 30

Hvordan Hang en Closet Curtain


Mens skap dører er nyttige i å holde klær og andre lagrede elementer privat og skjult, kan de noen ganger gjøre en liten plass ser enda mindre. Fjerning av skap dører kan gi hele stua en mer åpen og luftig utseende. Hengende et skap gardin lar deg også en større grad av kreativitet, som du kan velge stoffet for gardinene for å reflektere din personlige stil og kontrast eller utfylle den allerede etablerte innredning av rommet.

Bruksanvisning

1 Mål bredden av skapet fra vegg til vegg i nøyaktig det området der du har tenkt å henge gardiner. Bestem hvor du vil at gardinene for å falle, enten ned til gulvet eller noen få inches over det, og måle den omtrentlige lengden du vil de skal være. Skriv ned målingene.

2 Kjøp en spenning stang som kan tilpasse seg den lengden du trenger det for å være. Kjøpe gardiner som oppfyller ønsket lengde du vil de skal være. Pass trekkstangen gjennom de beste løkkene på gardinene.

3 Plasser et skritt krakk i den ideelle beliggenheten i skapet og trinn på den, holder stangen med gardiner. Plassere en ende av strekkstangen mot en vegg skapet. Holder strekkstangen nivå, vri den annen ende av strekkstaget mot den motsatte vegg.

4 Vri den andre enden av stangen, slik at det oppfyller den andre veggen tett. Tetthet av staget mot veggen er det som vil holde det oppreist. Forsiktig jiggle spenning stang; det bør ikke rikke. Hvis den beveger seg selv litt, må du stramme den litt mer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com