Hvordan kan jeg lage min egen Greenhouse?

April 14

Et drivhus i hagen din er en fin måte å forlenge vekstsesongen og gir ekstra moro for ivrig gartner, men å ansette en entreprenør til å bygge en kan legge igjen en stor bulk i bankkontoen din. Det finnes måter å lage en enkel, gjør-det-selv-drivhus for en lavere pris. Linken nedenfor for å bluegrassgardens.com gir dusinvis av linker til ulike planer og typer, men beholde noen i bakhodet når du velger et drivhus.

PVC og plastfolie Drivhus

Et stort flertall av planer på internett har enkel konstruksjon med PVC-rør og plastfolie. Dette er uten tvil den enkleste og minst kostbare metoden for den gjennomsnittlige gartner, men realiteten er at det ikke er en ekte drivhus. Disse strukturene er faktisk hoophouses eller kalde rammer, og mens de gir noen av fordelene med et drivhus, ikke forvent å gjøre mye vinteren vokser her. De vil øke temperaturen med omtrent 5 til 10 grader, og generelt forlenge vekstsesongen ved en måned på begge ender av vinteren ..

Treramme drivhus

Den andre typen planer ofte funnet på nettet har en treramme og store vinduer.

I motsetning til PVC-rør planer, disse resulterer i en faktisk drivhus egnet for vinteren vokser. På nedsiden, de er dyrere, krever en stor mengde konstruksjon kunnskap og en god del utstyr. Hvis du ønsker å ta fatt på dette prosjektet, men har ingen erfaring med bygging, søke råd og hjelp fra en venn eller altmuligmann. Dette er ikke et prosjekt for en nybegynner, og feil konstruksjon kan føre til en ineffektiv drivhus.

Drivhus Kits

Mens klima Pakkene er den dyreste gjør-det-selv-alternativet, kan de være den mest praktiske for de som ønsker en ekte drivhus, men mangler bygge kunnskap til å få jobben gjort riktig.
Disse pakkene kommer i ferdigmontert seksjoner i en rekke materialer, størrelser og farger, slik at du kan tilpasse drivhuset som passer dine behov. Forvent å bruke minst $ 2000 (per august 2009) for et mindre drivhus med en aluminiumsramme og polykarbonatvinduer. På den øvre enden av disse modellene er større drivhus laget av tre rammer og glass vinduer som kjører oppover på $ 7000.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com