Hvordan Kill Utenfor Ants

April 12

Hvordan Kill Utenfor Ants


De fleste maur gi naturlige løsninger på utendørs skadedyr fordi de spiser lopper og fly larver. Men det er tider når de blir problemet, spesielt hvis du har barn som spiller ute eller du hage på en jevnlig basis. Målet, når du ønsker å bli kvitt, eller drepe, dem, er å forstyrre deres hjem nok slik at mauren ansvaret vil ønske å flytte, forklarer Rick Belding, en horticulturist som jobber for Chicago botaniske hagen i Glencoe.

Bruksanvisning

Hjem rettsmidler

1 Fjern maur lokke i din hage. Kast ut noen hauger av gamle, ubrukelige tre fordi enkelte maur, som for eksempel Fløyelsmyk treet mauren, du liker å gjøre sine hjem på boards. Bli kvitt steinene i plenen hvis du opplever problemer med maur fordi de steiner som gir en kjølig område for dem å grave i, spesielt Thief maur.

2 Fokus på bunnen av hageplanter og andre landskaps busker fordi maur som organisk materiale og jord rundt disse områdene. Grave opp plantene som tiltrekker maur. Rake løv over bakken der plantene opprinnelig var plassert. Bli kvitt insekter som bladlus, hvite fluer og og mealybugs fordi disse insektene forlate en maur tiltrekke Honeydew bak på frukt, grønnsaker og urter.

3 Brygge en kanne kaffe. Fjern den begrunnelse etter kaffen er ferdig. Dryss en liten bit av pepper i kaffegrut. Bland ingrediensene sammen. Sett blandingen på haugene hvor maurene bor. Eksakte mengder av de ovennevnte bestanddeler ikke spiller noen rolle, fordi begge er kjente ant insektfordrivende midler.

4 Seal noen utendørs søppel fordi maur lever av venstre over søppel.

5 Fjern eventuelle utendørs kjæledyr mat etter kjæledyret ditt er ferdig å spise eller, sett formen i en bolle fylt med vann. Legg såpe til vannet hvis du er sikker på at dyret vil ikke drikke vannet.

6 Rydd opp utendørs væske og matrester for å holde maur unna utenfor huset ditt.

Borsyre

7 Lag en Borsyre rette. Bland sammen 1 ts. 99 prosent ren Borsyre med 1/3 kopp eple og mynte gelé.

8 Plasser en liten mengde av blandingen på mauren veier; imidlertid ikke sette løsningen noe som vil blokkere sine løyper. Gjenta påføringen hver 25-kvadrat.

9 Gå tilbake over området hver par dager for å være sikker på at løsningen er borte og for å se om hvor som helst langs stiene trenger reapplication av blandingen.

Ant Repellents

10 Bruk kiselgur til områder rundt maur haugen å skade noen maur som reiser gjennom det.

11 Følg applikasjons instruksjonene på produktet.

12 Sjekk haugen i noen dager for å se om kiselgur fungerer.

Hint

  • Bruk verneutstyr når du bruker kiselgur, og borsyre.
  • Hold Borsyre unna barn og dyr.

© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com