Unike ideer for Maleri en Nursery

February 8

Unike ideer for Maleri en Nursery


En barnehage presenterer en unik maleri mulighet; det er et tomt lerret, et sted for deg å hengi fantasien til å lage en drømmeplass for et barn. Når du kommer opp med maling ideer til barnerommet, bør du vurdere hvordan rommet skal brukes, både når barnet er ung og som han blir eldre.

Drilling Lines

Legg til en touch av sin spesielle måte til barnehage med et alternativ til en tradisjonell grensen. I stedet for en standard rett linje, male et looping, curling linje om en fot og en halv time fra taket. Paint nedre halvdel av rommet en farge og den øverste halvdelen en annen farge. Bruk en dristigere farge på taket for en følelse av drama eller fylle det med et mønster.

Accent Corner

I stedet for en tradisjonell aksent vegg, male en aksent hjørne i din barnehage. Mål en vertikal linje ca 4 fot på veggen på hver side av hjørnet og merk den med en malt linje. Fyll hjørne området med en fet, dramatisk mønster: blokker av farger, striper, prikker eller en freeform design. Hvis du er kunstnerisk, bruke plassen til å male et veggmaleri, nesten som om veggene har blitt skrellet bort for å vise en scene som skjer utover dem.

Silhouettes

For en sofistikert barnehage alternativ til en tegneserieaktig veggmaleri, gå med silhuetter. Du kan skissere trær som synes å vokse fra bunnen av veggen eller lage et design med blomster, fugler og sommerfugler. Mal resten av rommet i en solid farge og holde silhuetter hvitt for en elegant, enkel design.

Color Blocks

For en stor, fet design i en barnehage, med fargeblokker. Lag et rutenett på veggen ved hjelp av malerens tape; lage en standard gitter eller variere størrelsen og formen på blokkene. Fyll i åpne områder med maling i en rekke farger for å sette tonen i barnehagen. Avhengig av utseendet du ønsker å opprette, kan du male blokker på en enkel vegg eller bare på den nederste halvdelen av rommet.

fet Ceiling

For en uventet utformingen touch, gjør taket del av innredningen. Male det i lyse gule og hvite striper eller skape en dramatisk mønster ved hjelp av en rekke lakkfarger. Taket vil være noe å stimulere barnet som hun ligger i senga hennes; det også trekker øyet oppover, og gjør rommet virke høyere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com