Hvordan lage din egen Slate Panels

March 12

Folk bruker ofte skiferplater som et naturlig byggemateriale som strekker seg fra tak til gulv. Du vil også finne skifer i håndverket prosjekter for malerier, skilt og vegg plakk. Det er ikke vanskelig å lære å kan lage dine egne skiferplater for bygge eller håndverket prosjekter, når du har de riktige verktøyene. Prosessen innebærer å dele en skive av tykk skifer og klippe det til størrelse. Dette gjøres manuelt ved hjelp av tradisjonelle skifer-arbeidsverktøy. Skifer er en vakker og holdbar naturstein materiale.

Bruksanvisning

1 Sett skifer skive på en arbeidsflate slik at den hviler på sin sidekant. Du bør være i stand til å se korn av skifer kjører langs sidekanten av skifer. Slate deler veldig lett langs korn.

2 senter en skifer splitting meisel i midten av lengden av platen kanten. Plasser bladet langs en av de korn linjene i skifer i samme avstand fra den ytre kanten av platen som den ønskede tykkelse for panelet.

3 Slå den øverste enden av meiselen med en klubbe flere ganger for å starte sprekk i skifer og scoot det langs hele lengden av kanten av platen langs korn linje. Trykk på klubbe på hvert sted. Fortsett på denne måten til panelet er splittet fra skive.

4 Legg splitt panel av skifer flat på en arbeidsflate. Mål panel og merke det til dimensjonene ønsket for prosjektet. Bruk et målebånd og scratch syl å klø målingene inn i skifer overflate.

5 Hvil panel på en skifer klipperen slik de merkede linjene på linje med bladet på kniven. Mate panelet langs skifer cutter som du flytter bladet håndtere opp og ned for å kutte skifer langs linjene litt etter litt til kuttene er gjennomført.

Hint

  • Begynn med svart, grå eller blå skifer fordi disse er mykere og dermed lettere å jobbe med enn lilla og rød skifer. Rød er den vanskeligste skifer og krever mer dyktighet å splitte og skjære.
  • Bruk arbeidshansker og vernebriller for å hindre mulige skader.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com