Timber Hage Kanter

March 5

Legge til kantklipping til en hage seng eller området rundt hjemmet ikke bare forbedrer utseendet på landskaps men også skaper en fysisk barriere som beskytter din hage fra klippingen ulykker, lekende barn og annen uønsket aktivitet. Mens kanter tømmer er ikke dyrt, tar det tid til å forberede hagen sengen området og installere den riktig for varig skjønnhet. Mål området av hagen din der landskaps tømmer er ønsket og kjøpe nok til å fullføre prosjektet.

Bruksanvisning

1 Kjør stakes satt sammen med hyssing eller snor langs omkretsen av hagen din for å markere hvor du vil plassere tømmer. Bruk hyssing for å bestemme antall tømmer du trenger. Bruk en skuffe eller hakke for å fjerne torv lag av gress i en fire-tommers bred grøft langs lengden av strengen.

2 Ta dypere røtter i grøften og løsne jord på bunnen 2 inches dyp. Fortsett til hele lengden av strengen har blitt gravd hele veien rundt i hagen. Trekk opp innsatsen og streng.

3 Bruk en hage hakke å jevne ut jorda langs grøften. Kjør 4-tommers brede strimler av landskaps stoff ned lengden av grøften for å dekke over jordlaget. Spre en tomme av byggmester sand over stoffet for å holde den nede.

4 Legg din første hage tømmer start i den ene enden av grøften. Trykk ned på tømmer og skifte den frem og tilbake litt til Nestlé den på plass i sanden. Sett din neste tømmer ned i grøften ende-til-ende med det første, og havnet den i sanden.

5 Fortsett å plassere tømmeret til du har ett lag av tømmer ned i grøften, og de ​​er avgjort. Skjær den siste tømmer, om nødvendig, for å få den ned.

6. Lag et andre lag av tømmer, om ønsket, direkte over det første lag for å skape en høyere kanter. Hvis du velger å gjøre dette, starter denne raden over målstreken enden av den nederste raden og jobbe deg bakover for å skape en forskjøvet effekt.

7 Nail rett ned gjennom tømmeret 6 inches i fra hver ende med 16 penny spiker og en hammer for å feste dem til bakken. Hvis du har et annet lag, spiker gjennom de øvre tømmer 6 inches i fra deres eneste og stikk endene gjennom bunnlaget.

Hint

  • Graving i nærheten av installert kanter kan være vanskelig, så hvis du har tenkt å løsne jorda i hagen sengen, gjøre dette før du legger tømmeret.
  • Unngå å bruke forbehandlet tre og kreosot-belagt jernbane bånd. Disse kan lekke kjemikalier i jord som kan være skadelig for planter og deg, hvis du jobber i hagen uten hansker. Cedar, mens litt dyrere, er naturligvis råte motstandsdyktig og bør vurderes for ofte jobbet grønnsaker og årlige hagen senger.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com