Slik feilsøker en Range Hood Fan

March 27

Slik feilsøker en Range Hood Fan


Vanligvis et utvalg hette fan er en pålitelig apparat som alltid er der når du trenger det for å ta røyk og lukter ut av kjøkkenet. Dessverre, en hette fan tidvis utvikler problemer enten i sin elektriske komponenter eller sin motor som en gjør-det-yourselfer kan feilsøke. Fordi ventil hette fan er en så enkel komponent, kan du selv være i stand til å gjøre reparasjoner selv hvis du har mekaniske og elektriske ferdigheter. Noen produsenter selv gjør det til en enkel sak å koble fra den gamle utvalg hette fan og plugge inn en ny.

Bruksanvisning

1 Kontroller overbelastningsbryter for å sikre at det ikke er strøm til området hette fan. Vend kretsen tilbake på hvis den er slått av. Hvis du har en sikringsboks, sørg for at sikringen er intakt og erstatte det hvis det ikke er. Vanligvis varierer hetter ikke har plugger, men hvis din gjør det, sørg for at pluggen sitter godt i stikkontakten.

2 Test elektrisk strøm til viftebryteren med et ohm-meter. Se etter null motstand når bryteren er på. Hvis bryteren kun slår på viftene til en fart, kan bryteren fortsatt være problemet, fordi det er bare å få strøm til en del av bryteren. Slå av elektrisk strøm til området hette og erstatte bryteren.

3 Kontroller at viftemotoren fungerer med ohm meter. Enhver leser annet enn null indikerer at motoren er problemet. Du kan bytte ut motoren uten å fjerne hetten i de fleste tilfeller.

4 Se etter fan blåser kontakt. Ikke alle modeller har en. Hvis ventilasjonshette gjør det, må du kontrollere tilkoblingene sitter godt på plass.

5 Rengjør filtrene om viften ikke beveger luften så vel som det vanligvis gjør. Bruk varmt såpevann for å skjære gjennom fett slik at luften kan sirkulere gjennom ventilen og til viften igjen.

6 Føl vifteskiver på skaftet nøye. For mye bevegelse på skaftet kan føre til ekstra støy fra vibrasjoner som fan opererer. Sett inn viften hvis det er for mye slitasje.

7 Finn ut om ventilen faktisk tar luften utenfor eller bare re-sirkulerer den i rommet. Du kan vanligvis se kanaler for en fan som har en ventil. Se i skapet over ventilasjonshette. Hvis viften er på, og du føler luften kommer ut av foran ventilene, din rekkevidde hette fan ikke satt opp for å lufte luften på utsiden. Det er mulig å legge til ventilasjon, men du må legge til kanaler som går med det.

Hint

  • Husk å slå av elektrisitet av hvis du bytter bryteren eller motor av vifte i ventilasjonshette.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com