Hvordan fikse en lekker bathroom sink tappekran

February 12

Hvordan fikse en lekker bathroom sink tappekran


En lekker bad vask tappekran kan være svært sløsing. US Environmental Protection Agency anslår at enkelte vasken lekkasjer kan dryppe bort så mye som 10.000 liter vann i året. Ikke bare gjør at avløpsvann, men det driver opp vann regninger. Så så snart du hører som forteller historien dråpe vann, bør du fikse lekker bad vasken tappekran ved første anledning. Det & # 039; s det perfekte prosjektet for første gang VVS DIYer ute etter å få sine hender våt.

Bruksanvisning

1 Steng av vanntilførselen til kranen som lekker. Se under der kranen er montert for vannforsyningen stengeventil. Disse er runde eller ovale i form, og vil ha en slange som fører opp til kranen ovenfor. Vri knottene med klokken for å slå av vannet.

2 Sett kanten av en flat skrutrekker under kranen håndtaket skrukork. Disse er vanligvis forkledd som "Hot" eller "kald" etiketter på toppen av håndtaket. Pop hetten av.

3 Fjern kranen håndtaket skruen med en stjerneskrutrekker. Trekk kranen håndtere rett opp og av.

4 Ta pakkmutteren med en skiftenøkkel. Dette er den øverste sekskantmutteren som ligger på ventilstammen.

5 Skru av andre mutteren, som er ventilspindelen selv.

6 Undersøk ventilstammen. Hvis den er sprukket, er dette årsaken til lekkasje og må skiftes. Rens av eventuelle kalkavleiringer på stammen med en nylonbørste.

7 Drei stammen opp ned og undersøke gummiskiven på bunnen. Hvis denne rives eller slites ned, vil den måtte skiftes ut. For å gjøre dette, skru skruen på bunnen. Skift ut med en ny vaskemaskin og fest med skruen. Påføre et tynt lag av silikonfett på bunnen av vaskeren.

8. Bruk rør gjengefett på gjengene på stammen. Sett i stikkontakten. Stram med skiftenøkkelen. Bytt pakkmutteren og stram til.

9 Sett håndtaket tilbake over stammen. Fest med håndtaket skruen. Sett på skruedekselet.

10 Gjenopprette vannforsyningen.

Hint

  • Hvis du må bytte ventilspindelen, ta den gamle inn i din maskinvare eller rørleggerbutikk for å hjelpe størrelse en ny.
  • Don & # 039; t tvinge håndtaket tilbake på i trinn 9. Den passer på sporene på toppen av stammen. Tvinge det kunne strippe håndtak eller stammen, som vil gjøre det vanskelig å slå.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com