Om Drain Uncloggers

February 12

Når møtt med en tett eller treg drain i hjemmet ditt, har du noen alternativer. Noen krever bruk av kjemikalier eller enkle husholdningsprodukter, mens en annen krever bare en liten albue fett. Hvilken type du bruker er opp til deg, og hva du trenger.

Funksjon

Funksjonen av drenering uncloggers er å fjerne eventuelle hindringer i rørene som forårsaker vannet til å sikkerhetskopiere inn i huset ditt. Når hindringen er fjernet, vil vannet renne gjennom rørene raskt. Dette kan oppnås enten ved å oppløse den hindring eller skyve hindringen gjennom rørene inntil den når en kloakkoppsamlingstank.

typer

Det er flere kjemisk avløps uncloggers på markedet. Den mest aktive ingrediensen i slike avløps åpners er natriumhydroksyd. Når det kombineres med en væske, forårsaker natriumhydroksid en intens varme reaksjon som "smelter" bort en tresko, effektivt fjerne avløp. En annen type renne renere er et rør slange, en flat ledning i varierende bredder som "slanger" sin vei gjennom rørene. Den har vanligvis en oppsvulmede slutt å presse den tette gjennom røret. Hvis du leter etter en mer naturlig måte å fjerne et avløp uten å måtte et rør slange, vurdere å bruke en kombinasjon av natron og eddik, etterfulgt av skylling med kokende vann.

Advarsel

En type avløp unclogger det kan være lurt å unngå skyver en stor mengde luft gjennom røret. Tanken bak dette er at kraften av luft som går gjennom røret vil fjerne tresko. Dessverre, hva skjer oftere enn ikke, er at kraften i luften faktisk bevirker at røret sprekker.
Når du bruker en kjemisk for å forsøke å fjerne et avløp, være trygg og alltid følge instruksjonene nøye.

Identifikasjon

Hvis du kan finne ut hva som har forårsaket avløpet å tette, vil det være nyttig å bestemme hva slags renne renere å bruke. Hvis barnet har spylt noe ned i toalettet som ikke skulle ha blitt spylt, ville et rør slange trolig være det beste alternativet. Hvis du mistenker at det er en opphoping av hår og fett fanget i rørene, kan en kjemisk avløp renere være alt du trenger. Ved hjelp av natron, eddik og kokende vann metoden er god for treg avløp som kan ha buildup eller for regelmessig vedlikehold for å holde rørene rene.

fordeler

Hver type avløp unclogger har sine egne fordeler. En kjemisk avløp renere er den enkleste å bruke. Du bare helle den ned i avløpet, venter den nødvendige mengden tid, og skyll deretter røret med varmt vann. Et rør slange krever mer innsats, men har fordelen av å være fri for sterke kjemikalier. Eddik og natron metoden har fordelen av å unngå både kjemikalier og ekstra innsats, men det kan være mindre effektive på tøffere tresko. Den typen du bruker, bør avhenge av dine behov og personlige preferanser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com