Steel Water Pipe spesifikasjoner

April 21

Steel Water Pipe spesifikasjoner


Stål rør for vann linjer har en lang historie med bruk på grunn av sin store styrke og motstand mot vann hammer. Selv om det i stand til å håndtere vanskelige påkjenninger, stål oksyderes med vann, noe som krever spesielle belegg eller legeringer for å gjøre det egnet for bruk i boliger avløp.

galvanisert

Med en gjennomsnittlig levetid på 40 år, galvaniserte stålrør begrenser seg hovedsakelig til yrkesbygg VVS. Et belegg av sink beskytter galvaniserte rør, men over tid, oppstår korrosjon, deponering høye nivåer av sink og jern i vannet fra springen. Men fortsatt finnes i enkelte boliger bygget før 1960, de fleste hjem erstatte galvaniserte rør med ikke-korrosive materialer.

rustfritt

Rustfritt stål vannrør bestå av et inert legering, som gir en korrosjonsbestandig alternativ til galvanisert stål. Tilgjengelig i lengder opp til 60 fot i ½-tommers til 16-tommers diameter, og opp til 48 fot i 18-tommer til 20-tommers diameter, reduserer rustfritt stål antall ledd og beslag som kreves i store VVS-systemer.

Egenskaper

Rustfritt stål er høy motstand mot oksidasjon, uten å kreve belegg eller elektrokjemiske beskyttelsessystemer, forlenger levetiden og reduserer vedlikehold sammenlignet med galvanisert rør. Økt styrke og duktilitet reduserer veggtykkelsen av rustfritt stålrør.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com