Slik installerer en glassfiber dusj Base

April 22

Slik installerer en glassfiber dusj Base


En gjør-det-selv prosjekt som er vanlig for huseiere er å installere en ny glassfiber dusj. Enten bytter ut en gammel dusj, renovere et eksisterende glassfiber dusj pan eller bygge et bad i et nybygd hjem, er dette prosjektet relativt enkelt å fullføre.

Bruksanvisning

1 Fjern forsiktig eventuelle eksisterende dusjvegger helt. Fjern eventuelle eksisterende dusj fixtures også. La den gamle dusjen pan på plass.

2 Plasser glassfiber dusj pan over den gamle dusjen pan. Mål skikket til å være sikker på at de er av samme størrelse for å unngå lekker vann eller problemer med drenering. Fjern den eksisterende dusj pan.

3 Hekt av avløpsrør og fjerne dem. Fjern eventuelle brikker som gjenstår. Rense bort eventuelle rester eller rester.

4 Plasser dusjen pan på samme sted der den gamle pan var. Bruk en penn for å markere flekker på gulvet som angir hvor drainpipes vil bli installert.

5 Ta kjelen og sett til side. Skjær et hull på pennen mark.

6 Installer drainpipes sammen med P-lås. La røret linje til hovedavløpet.

7 Følg spesifikasjoner og installere både kalde og varme inventar. Ordne rørdeler slik at de er i tråd med glassfiber stall. Skjær eventuelle eksisterende kobberrør som er nødvendig, lodding dem i riktig plass tilsvarende.

8 Installer ny dusjgarnityr.

9 Sett dusjen pan inn i riktig posisjon. Plasser isolasjon mellom veggen stenderne som er utsatt, slik som å redusere sjansen for varme og fuktighet lekker ut av dusjen. Installer ligaen knotter og test for lekkasjer i rørene.

10 Følg instruksjonene på mørtelen emballasje og bland deretter. Les instruksjonene som fulgte med glassfiber dusj. Følg instruksjonene for bruk av mørtel å skape en søm mellom sluket en glassfiber pan.

11 Mål for hullene som må kuttes for dusj inventar og dusjgarnityr. Skjær ut hullene tilsvarende.

12. Påfør panel lim på kantene av panelene. Gjenta på veggen stenderne ligger på panelveggen.

13 Installer kabinett panelene ved basen, som arbeider opp panelveggen. Påfør silikon caulk til skjøtene mellom platene for å forsegle helt

14 Fest sementplater over veggpaneler. Legg igjen en 1/8-tommers mellomrom mellom dusjvegger og styret. Tett denne plassen med silikon caulk.

15 Installer dine valgte fliser eller male veggene, avhengig av dine preferanser.

16 Fest caulk til søm av dusjen og gips. Gjenta på den siden en bunn spor av døren dusj, veggen og badegulv. La alle caulk tørke.

17 Installer dusjen døren langs sporet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com