Hvordan landskap med murstein pavers

January 13

Hvordan landskap med murstein pavers


Brick utleggere er allsidig nok til å bruke i landskaps en hytte, en firkantet eller en urban townhouse uteplass. Klossene ser like godt sett i et fiskebein design, meandrerende gjennom en hage med mellomrom mellom dem for kløver og mose å vokse, kantet med lave hekker eller nøye plantet stauder, eller spinner ut i et falmet sirkel fra en bakgård fontenen.

Bruksanvisning

1 Hvis du har en murstein oppføring, oppkjørselen eller uteplass installert allerede, og deretter velger samme type murstein for tilleggsarbeid som en gangvei gjennom en hage eller innstillingen for en fontene. Hvis du starter fra bunnen av, bestemmer hvor du vil bruke murstein og velge den skarpe, jevn farge av ny murstein eller myknet vintage atmosfære av alderen eller resirkulert tegl å utfylle formalitet eller uformelt i huset. Med mindre du bruker gjenvunnet gammel murstein, kjøpe pavers, som er laget uten hullene med bygging murstein og er herdet for å tåle stor trafikk og ekstreme vær.

2 Tøm området som skal asfaltert. Fjern all vegetasjon og nivå bakken. For en stor jobb, trenger du en leid jord komprimator å flate og senke nivået av jorden 4 inches eller så. For en bane eller liten uteplass, grave ned ikke mer enn 4 inches og tamp bakken med en manuell sabotasje å lage en hard base. Spre et lag med pukk over området og tamp det ned.

3 Plasser grense klosser langs veien, oppkjørselen eller uteplass kant for å holde resten av mursteinene på plass. Den sterkeste grensen er vertikale klosser, begravet i en grunn grøft slik at de stikker opp litt høyere enn eller flush med overflaten av hoved rydder. Plassere klossene i en vinkel som gjør en fin kontrast til de flate klossene de holder sammen. Fest en side av denne grensen. Den andre siden er festet etter at hoved baner er ferdig.

4 Spread og nivå et lag med sand over pukk og våt det grundig med en misting slangen slik at den legger seg. Nå legge murstein ned i det mønsteret du har valgt, starter på sikret kanten og jobber mot den løse kanten. Hvis overflaten er alle mursteinene, random spraglete murstein på ingen bestemt mønster, velg en radial eller fiskebein design eller bare legger dem flat med nesten ingen plass mellom klosser. Hvis klossene er ispedd steiner eller andre typer pavers, å eksperimentere finne mønsteret som ser best ut. For en gangvei med bunndekkende, la ujevne mengder av plass mellom utleggere til torv eller blomster.

5 Sikre løse grensen så det ligger tett inntil kanten av asfaltert design. Spre tørr sand over pavers og feie det inn i alle mellomrommene mellom murstein. Hold feiende sand over mursteinene til hver gapet er på nivå med overflaten. Tåke overflaten for å oppmuntre sand å bosette seg. Når den legger seg, feie mer sand over uteplassen eller gå.

Plante gress helt opp til en murstein patio og linje grensen til lave planters for stauder. En lav hekk av mørkegrønne bladverket ser bra flankerer en murstein oppkjørselen.

For en hage sti med ground, feie jord inn i mellomrommene mellom pavers og plante frø eller legge biter av torv eller mose. Deretter vann alt lett og gi ground tid til rot og vokse før utsette banen til tung bruk. Plante en blanding av stauder og sommerblomster langs stien. Legg vinranker lysthus med lave benker eller små steinblokker omgitt av bregner.

Hint

  • Kjøp om lag 5 prosent flere utleggere enn du har tenkt å bruke, for å kompensere for brekkasje.
  • Tenn et hagen banen med solenergi lamper som ikke trenger ledninger eller bruk elektrisitet.
  • Gi en murstein overflate en svak helling - ca 1/8 tommers - i én retning slik at vannet vil ikke bassenget på den. Hvis det er en uteplass, skrå den bort fra stiftelsen av huset.
  • Curve hage pathways to eller tre fot bred av trær så røttene ikke vil løsne pavers.
  • Bruk en leid plate komprimator for en murstein oppkjørselen og gjøre pukk basen dypere enn en uteplass eller gangvei base for å imøtekomme vekten av kjøretøy.
  • En hage sti med ingen grønne mellom pavers vil trenge en plast barriere senket langs grensene og plastfolie under pukk for å forhindre planter eller gress fra presser gjennom.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com