Oleander Mugg

January 11

Oleander (Nerium oleander) er en eviggrønn busk som kommer i en rekke forskjellige størrelser fra standard åtte til 12 fot til tre til fire føtter dverg form. Oleander busker blomstrer med lyse fargede blomster om sommeren og er tilpasset de fleste USDA soner. Oleander er utsatt for en rekke soppsykdommer, inkludert mugg.

Forårsake

Meldogg er forårsaket av en rekke forskjellige sopp som produserer meget fine tråder på de plante flater. Soppene ikke trenge gjennom til plantevev. De sporer av sopp spres av insekter, vind og vannsprut.

symptomer

Symptomer på mugg vises i form av hvit eller grå pulveraktig vekst på bladverk og andre planteområder. Fruiting strukturer er svært liten i størrelse og går fra hvit til gul til svart. Løvverk av infiserte oleandere er forvrengt i vekst og blomsterknopper ikke åpnes.

Ledelse

Soppen trives i fuktig, varm luft. Redusere fuktighet rundt planter og unngå overhead vanning for å holde løvverk tørr. Plant buskene i godt ventilerte områder. Kjemisk kontroll alternativer inkluderer bruk av triforin, kalium bikarbonat og svovel-baserte soppmidler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com