Slik installerer Pella outswing franske dører

April 16

Slik installerer Pella outswing franske dører


Pella prehung outswing franske dører er en vakker tillegg til ethvert hjem, og gir mer lys og karakteristiske styling. Enten brukes for tilgang til en kortstokk, en uteplass eller bare som en vakker detalj til en balkong innstilling, varig funksjonalitet og jevn drift begynne med riktig installasjon og prosedyren sikrer en perfekt passform og mange års vedlikeholdsfri bruk.

Bruksanvisning

1 Lag en foreløpig sjekk av døråpningen for å sikre begge sider er i lodd og gulvflaten er vannrett.

2 Sett den fulle døren inn i åpningen. Ikke fjern frakt blokker eller topp negler før du plasserer døren for å holde rammen sikkert torget.

3 Vipp dører og rammeenheten utover litt på toppen for å fjerne de to duplex spiker gjennom toppen jamb holder dørene på plass, og skyv dørkarmen tilbake i oppreist stilling.

4 Skift døren montering i åpningen ved hjelp av et brekkjern for å utjevne avstanden mellom veggen innramming og jamb på begge sider, gjør sikkert å holde rammekanter i flukt med tilstøtende innvendige og utvendige veggflater.

5 Plasser tre dørs shims, satt inn horisontalt fra både interiør og eksteriør sider av døren for å opprettholde en flat støtte, sentrert bak det øvre hengselet steder på begge sider av jamb forsamlingen. Sett tilstrekkelige shims å passe snuggly mot karmen uten å skyve den innover, og deretter sikre mellomlegg stabelen bruker 8d ferdig negler, fordelt horisontalt gjennom jamb og mellomlegg i trimmeren stud. Vær sikker på å sjekke at den oppvatrede jamb er ikke vridd og forblir torget til tilstøtende veggflater.

6 Gjenta trinn 5 for de lavere først, deretter de midterste heng steder på begge sider av karmen montering, noe som gjør enkelte til å kontrollere side dørstolper er lodd i begge retninger før sikring av avstands stabler på plass.

7 Sett mellomlegg støtte på midten poenget med overskriften jamb delen, noe som gjør at gapet mellom toppen av både dører og nedre kant av jamb holdes konsekvent fra side til side. Dette gapet er vanligvis 01.08 til 03.16 tommer. Sikre støtte mellomlegg på plass med to 8d ferdig negler gjennom header jamb og mellomlegg støtte i overskriften strålen.

8 Gjenta trinn 7 til stilling mellomlegg støtte ca 4 inches fra hver hjørne og midtpunktet mellom på begge sider, totalt fem støttepunkter over header jamb delen.

9 Fjern fraktblokken installert som dør støtte mellom terskelen og midtpunktet av dørene, deretter svinge låsen sidedøren åpen for å få tilgang til de forhåndsinstallerte dør slide-bolt spaker og åpne sekundær dør for å avsløre den fulle terskelen.

10 Installer skruene som følger med inn i forborede hullene i terskelen for å feste den til gulvet.

11 Trim shims som strekker seg ut døren jamb kant på begge sider ved hjelp av et verktøy kniv eller håndsag og sette alle de ferdig negler brukes for montering av døren jamb ved hjelp av en nailset. Installasjonen av franske dører og jamb montering er ferdig og klar for interiør og eksteriør trim, lås maskinvare og siste finish.

Hint

  • Som et forebyggende tiltak mot dørene sagging eller bindende, fjerner du en av de jamb-side hengselskruene fra hver av de øverste hengslene på begge dører og erstatte dem med 2 1/2-tommers flathead treskruer.
  • Pella prehung franske dører er tunge og vanskelig å manøvrere. I tillegg har mange av installasjonstrinnene krever samtidige interiør og eksteriør handlinger, så det anbefales at du arrangere en hjelper i foretaket dette prosjektet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com