Hva Holder Ice Kaldere: Plastic Wrap eller aluminiumsfolie?

March 9

Hva Holder Ice Kaldere: Plastic Wrap eller aluminiumsfolie?


Kokebøker ofte instruere leseren til å pakke inn mat i aluminiumsfolie eller plastfolie. Forbrukerne ofte bruke produktene om hverandre, til tross for forskjellen i de to materialer: metall og plast. Begge kommer i ruller, men har ikke de samme egenskaper.

Betraktning

Når debattere spørsmålet om hvilke, aluminiumsfolie eller plastfolie, holder is kaldere, mener at forbrukerne ofte bruker aluminiumsfolie som en isolator. Når den plasseres på vinduer, reflekterer folie en betydelig andel av varmen, og dermed holde varmen fra å komme inn i hjemmet. Mens plastfolie kan danne en barriere når den plasseres over en hel vinduskarmen, holder utkast fra å komme inn, det har ikke de samme reflekterende egenskapene som folie.

Kitchen Experiment

En måte å sammenligne de to produktene er å sette dem til et kjøkken test. Riv av et ark med aluminiumsfolie og et ark med plastfolie. Gjør de to arkene identiske i størrelse. Ta to isbiter fra fryseren, og veie hver enkelt. Bruk to isbiter som er samme størrelse og vekt. Pakk en isbit i folie og en i plastfolie. La dem sitte på kjøkkenbenken i ca 30 minutter. Du skulle oppdage at isbit innpakket i folie var omtrent halvparten så stor som den i plastfolie.

Lokasjon

Før du antar at ett kjøkken eksperiment beviser plastfolie overlegen for å holde isen kald, bør du vurdere det faktum folie wraps snuggly rundt isen, mens plastfolie ikke holde tett festet til isbit, faller bort litt og dermed skape sitt eget lag med isolasjon, en kald lag av luft mellom plast og is. Hvis de plasseres på en varm telleren, aluminiumsfolie i hovedsak setter den varme telleren mer direkte i kontakt for å isbit, sammenlignet med en løst passende ark av plastfolie.

Science Experiment

En vitenskap eksperiment, lagt ut på All Science Fair Projects hjemmeside, behandlet med vanntemperaturen, i motsetning til is temperatur. Men eksperimentet hadde ulike resultater fra kjøkkenbenken eksperiment og beviste hypotesen om at aluminiumsfolie holder vannet kaldt for en lengre periode sammenlignet med plastfolie.

frysing Mat

Ved frysing mat i stedet for is, råd ofte gitt er å bruke begge produktene sammen. For eksempel, hvis fryse fisk, først pakk fisken i plastfolie, deretter vikle pakke tett i aluminiumsfolie. Den plastfolie hindrer fisk fra fryseren brenne, mens du holder folien fester seg til fisken etter frysing. Folien holder pakningen tett pakket og forseglet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com