Australsk Shade Planter

July 3

Australsk Shade Planter


Australia er hjem til en mengde lokale plantearter. Mens mange australske planter trives i full sol, andre foretrekker skyggen. Planter som pepper busk, hunden steg og kastanje furu egner seg perfekt til de mørke, lune områder av australske hager.

pepper Bush

Pepper bush (Tasmannia purpurascens) er hjemmehørende på fuktige eukalyptusskogene i New South Wales. Den foretrekker fritt drenering, fuktig jord. Et høyt nivå av fuktighet året er å foretrekke. Denne busken bærer lange, ovate, dypt veined mørkegrønne blader. Den produserer klynger av elfenben blomster som gir vei til saftige bær. Den krydrede smaken av disse fruktene inspirert denne planten felles navn.

Dog Rose

Hunden rose (Bauera rubioides) er en blomstrende busk innfødt til fjellkystområdene i Øst-Australia og øya Tasmania. I likhet med pepper busk, gjør dette anlegget best når utstyrt med konstant fuktighet. Det drar også fra å bli skjermet fra sterk vind. Hunden rose er ansett for sine prangende, rosa, åtte-petaled blomster.

Chestnut Pine

Skyggen-elskende kastanje furu (Bauera rubioides) er endemisk til regionen rundt Lake St. Clair på øya Tasmania. Det er en liten, kompakt nåletre med skjellende, mørkegrønne blader. Den kastanje furu er bemerkelsesverdig motstandsdyktig mot skadedyr og sykdommer, samt frost.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com