Hva er fordelene med European Mounts?

August 14

Hva er fordelene med European Mounts?


Europeiske skull mounts har skallen og horn eller gevir uten kjevebenet vedlagt. Den øvre del av skallen er festet til et stykke polert løvtre som er festet til et annet stykke av trevirke i en vinkel, slik at hodeskallen som skal vises i et naturlig hodesett for det aktuelle dyret. Veden mount kan enten henges på veggen eller brukes til bordskjermen.

Koste

Den viktigste fordelen med å velge for en europeisk - eller Western - montere i forhold til andre metoder for utstopping er prisen. Europeiske mounts er så mye som 25 prosent billigere enn andre monterings stiler. I tillegg har mange gjør-det-yourselfers kan oppnå et profesjonelt utseende ferdige produktet hvis de har en lisens som tillater dem å kjøpe de nødvendige kjemikalier for rengjøring.

Rengjøring

Mange preparanter foretrekker å bruke klannere biller over kokende å rense skallen for overlegen farge og mye mindre skade på skallen. Hud, øyne og hjerne er fjernet fra hodet av taxidermist, og deretter biller rense bort alt annet i løpet av få dager. Koke kan forårsake flekker som oljer og pigmenter er utskrevet fra bein og kan også føre til at bein og tenner å falle fra hverandre i skjøtene.

Whitening

Etter at alt kjøttet og muskel har blitt renset fra benet, må den hvitnet ved hjelp av industriell ig hydrogenperoksyd. Denne behandlingen blir også kalt avfetting, og det fjerner eventuelle gjenværende olje fra innsiden av benet som kan sive ut senere og forårsake gulning og lukt.

Rom

Enda en fordel med å velge en europeisk mount er at det tar mindre plass enn en skulder montere. Skulder mounts inkluderer ikke bare hodet på dyret, men også halsen. Disse krever mye mer veggplass til å henge. Europeiske mounts er kompakte og vise trofeet like imponerende, men uten behov for ekstra hengende plass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com