Hvordan justere en Desa gasspeis Flame

August 12

Hvordan justere en Desa gasspeis Flame


Gasspeiser gir varme og atmosfære av vedfyrt peis uten å måtte hugge ved, tørke det, bærer det inni og rydde opp i rotet det gjør. Med enkle flip av en bryter, kan du ha en brann kommer, uten ventetid mens brannen blir startet. Noen mennesker foretrekker store, brølende branner, mens andre finner rommet blir for varm og ønsker mindre flammer, slik at de kan nyte utseendet av brannen uten overoppheting av rommet. En av fordelene med Desa gass peiser er muligheten til å justere formen av flammene.

Bruksanvisning

1 Åpne bunnen av peis grill (spjeldet) ved å trekke i den øverste delen av det og lettelser den forsiktig ned mot gulvet. Finn gasskontrollventilen helt til venstre side og vri den til "Off" posisjon.

2 Swing åpne peisen glassdøren ved å løsne de fire fjærklemmene på høyre og midtre sidene av peisen. Døren vil svinge åpen til venstre.

3 Finn luftespjeldet på bunnen av peisen hovedbrenneren. Den har syv hull i den for peis flammer. Løsne luftespjeldet skruen med en Phillips skrutrekker og roter luftespjeldet før du har flammen innstillingen du ønsker.

4 Stram luftespjeldet skruen.

5 Sving peisen døren lukket inntil alle fire låsene klikker på plass. Vri gasskontrollventilen til "On" posisjon og slå på peisen for å teste din flamme innstilling. Gjør eventuelle ytterligere justeringer nødvendig.

Hint

  • Du kan også justere høyden på flammen ved å åpne spjeldet, og snu "Lo-Hi" dial klokken for mindre flammer eller mot klokken for større flammer.
  • Vent til peisen er helt avkjølt før du åpner glassdørene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com