Hvordan Kast en Tanning Bed

July 29

Hvordan Kast en Tanning Bed


Solarium har UV-lys som inneholder kvikksølv. Kvikksølv er ansett som en farlig materiale i USA. Ifølge Albatross UV nettstedet, må kvikksølv gjøres og kastes "i samsvar med strenge lokale, statlige og føderale forskrifter. Bøter og andre sanksjoner kan ilegges for feilaktig bruk av kvikksølv lamper." Sørg alltid for å kontakte lokale og statlige avhendingsmyndigheter før du kaster kvikksølv lamper for å lære den riktige fremgangsmåten i ditt område.

Bruksanvisning

1 Kontroller om staten har en lampe-resirkuleringsprogram. Fra september 2010, Wisconsin, Minnesota og New Mexico kjøre UV lampe-resirkuleringsprogrammer. Noen stater, som California, Florida og New Jersey, er i ferd med å utforme programmer. Hvis staten tilbyr et resirkuleringsprogram, ring din lokale lampe distributør for å planlegge en pick-up. Ifølge Lamp kompatibilitet, de fleste forhandlere betalt $ 1 til $ 2 for hver lampe.

2 Kontakt lokale myndigheter for å sjekke UV-lampe avhendings lover. Hvis mulig, finn en gjenvinningsstasjon som passer for dine lamper. Ellers ringe det lokale avfalls-ledelse tjeneste og la det vet du har tenkt å kvitte seg med en UV-lampe på deg neste søppel pick-up dag.

3 Trekk tanning bed og fjerne UV-lamper. Sørg for å wore vernehansker.

4 Plasser UV lamper i en pappeske. Etikett boksen "Universal Waste-lamper."

5 Still disse boksene ut på din neste søppel dag. Dersom det er ønskelig, kjøre lampe-fri solarium til den lokale dump.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com