Forskjellen mellom Belegg og dyner

July 24

Forskjellen mellom Belegg og dyner


Etter hvert som temperaturen begynner å falle, kan det hende du finner ut at du trenger å styrke din sengetøy og dekker. I tillegg til å holde deg varm, bringer sengetøy stoff i nye farger og innredning til soverommet. Begge dyner og sengetepper er eksempler på sengeteppe. Mens de to typer har noen likheter, er de også ganske forskjellige, inkludert total størrelse.

talsmannen Definisjon

Hensikten med dyner er å tilveiebringe varme. Tradisjonelt, de ble kastet og lagt ved foten av sengen. Når du følte kaldt, du bare nådd for dyne, brettet den og brukt den over eksisterende sengene. Dagens dyner kan ha en tykkelse på opp til seks inches med en naturlig eller syntetisk fylling som gir enda mer varme.

teppe Definisjon

Historisk har et teppe blitt brukt mer som et dekorativt objekt enn en funksjonell en. Gardiner er en type teppe. Sengeteppet tilbyr noen varme, selv om de er vanligvis ikke så kraftig som dyner. Quilts er en annen type teppe, det være seg en håndlaget quilt eller en maskin-laget lappeteppe. Huseiere gjort quilts fra left og rimelige deler av stoffet. I noen tilfeller, et tykt lag av vatt ga teppe mer varme, ligner på en dyne.

Talsmannen vs. Coverlet

En dyne er tykkere enn et teppe, men vanligvis ikke så stor. Comforters kan nå bunnen av madrassen, men et støv krusning blir ofte brukt rundt bunnen, som dekker spiralfjær. Hvis du bruker en dyne som hoved dekker for sengen din, kan du velge å sette puter rundt toppen av sengen. Vanligvis er et teppe tynnere og lengre enn en dyne. Avhengig av produsenten, kan teppet dekker hele sengen og nå like over gulvet.

betraktninger

En dyne er lik en dyne ved at den har den samme tykkelse og størrelse, og er ment å gi varme. Den viktigste forskjellen er at en dyne er tykkere og har en mykere tekstur, som det er ofte fylt med dun. Dyner vanligvis krever håndvask eller rens, på grunn av stuffing innsiden. Et dynetrekk glir over dyne å beskytte den og gi et dekorativt element.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com