Hvordan Isoler Pull-Down Stairs

June 2

Hvordan Isoler Pull-Down Stairs


Pull-ned trapper er også kalt rullegardin eller loft tilgang trapper. Uansett navn du kaller dem, er deres funksjon det samme. De gir tilgang til et loft. Du kan spare energi ved å isolere dine pull-ned trapper så kjølig luft forblir på loftet om vinteren og varm luft holder seg der i løpet av sommeren.

Bruksanvisning

1 Slipp pull-ned trappen og måle hver side av omkretsen at pull-ned trapper møte når den er lukket.

2 Cut selvklebende skum weather med saks for å passe rundt omkretsen av den plassen du målt.

3 Klatre tilbake opp trappen. Trekk av støtte fra skum weather og plassere hver brikke nøye rundt omkretsen for å hjelpe med isolasjon.

4 Ta forsyninger for å skape et isolerende skum boks rundt rullegardin trappa inn på loftet. Forsyningene omfatter et målebånd, et verktøy kniv, stivt skum bord, folie tape, skum weather og caulk.

5 Mål omkretsen av plassen der pull-ned trapper er plassert.

6 Skjær ut fire stykker av stivt skum bord å gå rundt omkretsen av trappen med verktøyet kniv. Mål hvor langt inn på loftet pull-ned trapper stikke en gang stengt. Høyden på boksen skal dekke denne plassen.

7 Koble biter av skum bord med folien duct tape og legge weather rundt toppen. Dette vil skape en hul omkrets som kan festes til gulvet rundt loftet pull-ned trapper. Fordi boksen er hul, vil du være i stand til å komme inn på loftet fortsatt.

8 Fest hul omkretsen til gulvet rundt pull-ned trapper med folie duct tape på utsiden. Anvende en linje av fugemasse til innsiden av boksen.

9 Skjær ut et stykke stivt skum bord som kan passe over den hule omkretsen du opprettet som et lokk. Fest det i den ene enden med folien duct tape for å lage et lokk som kan åpnes og lukkes når du går inn og la på loftet. Når lukket, vil boksen effektivt isolere loftet pull-ned trapper.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com