Ideer for Maleri en Gutterom

May 9

Maleri en guttens rom kan involvere mange beslutninger, herunder hvilken farge å bruke og om du vil gå med noen form for design, som en favoritt tegneseriefigur, eller om å holde seg til grunnleggende som vil passere testen av tid. Tenker utover standard malingsteknikker vil bidra til å skape en unik plass for den lille gutten.

Skriv på veggene

Tavle maling slår en vegg i en tavle. Det er også lindre noen grunn til bekymring for barna tegne på veggene, fordi du kan gi dem en boks med farget kritt, lene deg tilbake og la dem trekke alt de ønsker. Plus, er tavla maling virkelig flott for barnas stadig skiftende smak, siden de kan designe sin plass igjen og igjen, å være så kreative som de vil.

Room Landskap

Når du maler rommet, bruke ripebestandig maling for beskyttelse mot små barn. Ved hjelp av maling, lage veggmalerier som undervanns eller verdensrommet landskap. For mindre kunstneriske foreldre, bruker du bare en blek blå maling og deretter kjøpe sjablonger av ulike undervannsoperasjoner livet i havet for å skape en undersjøisk scene. Barn kan hjelpe ved å velge ulike farger for fisken. For en verdensrommet landskap, kjøpe glow-in-the-mørke stjerner og strø dem over taket.

En ferie uten å forlate rommet

For gutter som elsker stranden, får virkelig kreativ ved å snu hele rommet i en sand slott. Maling sandslott-lignende strukturer i en stucco stil, og henge et sett av haikjeft veggen. Få konkylier og andre strandlinjen relaterte gjenstander for å plassere i hyllene. Du kan også kjøpe en søvn maskin som gjør havet lyder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com