Hvordan Float paneling

July 14

Hvordan Float paneling


Flytende gips sammensatte over gamle trepanel vil bringe et helt nytt utseende til et rom og oppdatere den. Før du påfører sammensatte, men overflaten må glattet og de-glattet for at gips å følge ordentlig. I tillegg må sporene i paneling og mellom platene fylles med et stoff som ikke vil trekke seg sammen over tid for å opprettholde en jevn finish.

Bruksanvisning

Klargjør paneling

1 Legg en dråpe klut under området panel hvor du skal jobbe, og tape den til toppen av baseboard. Tape slipp duker på plass på områder som baken opp mot gips for å hindre spredning av gips sammensatte utover panelt området.

2 Sett lette spackle på en sparkel, og begynne å jobbe den inn i sporene på panel (lett sparkel inneholder mindre fuktighet enn vanlig sparkel, og skal så vidt kontrakt når det er tørt). Skyv spackle inn alle sporene grundig slik at ingen luftlommer forbli under, presser ned med fingrene om nødvendig; Dette vil redusere enhver mulighet for krymping. Gjenta prosessen for alle sporene i panel; ikke bry deg om noen av de spackle ender opp på paneling seg som du skal slipe ned dette.

3 Spackle alle spikerhull, og deretter la alle sparkel tørke helt - over natten hvis mulig. Test for å sikre at det er vanskelig før flytende gips sammensatte på toppen.

Flyt gips sammensatte

4 Ta på vernebriller og støvmaske. Plasser fin-sandpapir i en orbital sander, og begynner å sand panel. Rubb alle tre, og sørg for å fjerne glansen fra skogen. Sand ned alle sparkel, så det er glatt og nivå med tre. Rengjør med en klut, og teste tre for glatthet med fingertuppene.

5 Bland gips sammensatte ved hjelp av en pinne. Sett sammensatte på gips kniv, og begynner å flyte over panel. Arbeid i jevne slag. Påfør et tynt lag, nok til å dekke panel helt, og deretter la det tørke over natten.

6 Sand ned gips med fint sandpapir før det er glatt, og børste vekk støvet med en ren klut. Begynn å flyte et nytt lag med gips sammensatte på panel, ved hjelp av et bredere blad gips kniv, og sørg for at den er tykkere enn den første strøk. Glatt det ut så mye som mulig med gips kniv, og deretter la det tørke over natten. Sand ned med veldig fint sandpapir til det er helt glatt. Tørk bort alt støvet med en klut.

Hint

  • Vær sikker på at sparkel er helt tørt før du begynner med gips sammensatte for å unngå eventuelle problemer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com