Hvordan lage en Fake Transom Window

July 9

Hvordan lage en Fake Transom Window


En akterspeilet vindu er et vindu plassert over en døråpning. Akterspeilet er ment for å slippe inn lys og, i tilfelle av hengslede tverrbjelker, frisk luft. En falsk akterspeilet kan gjøres med speil, og dermed vil ikke slippe inn lys eller frisk luft, men det vil reflektere lyset tilbake fra rommet den står overfor. For å gjøre dette akterspeilet vinduet mer realistisk, henger to akterspeilet - en på hver side av døren.

Bruksanvisning

1 Mål rommet over døren og bestemme dimensjonene på akterspeilet.

2 Klipp sidene av hekken fra trim molding som samsvarer med støping av døråpning over hvilke din akterspeilet vil gå. Klipp 45-graders vinkler i forming ved hjelp av en gjæringssag, slik at molding vil matche i hjørnene.

3 Lim trim molding sammen i hjørnene for å danne en ramme for akterspeilet. Hold hjørnene sammen med klemmer som limet tørker. Når limet har tørket, stifte hjørnene sammen på baksiden, ved hjelp av en stift pistol. Fyll i alle sprekker mellom leddene i støpe med kitt.

4 Mal molding for rammen og skjermen molding, som du skal bruke senere. Bruk spraymaling eller et hus maling som matcher molding rundt døråpning. Maling begge sider av rammen, slik at speilet plassert bak det vil gjenspeile fargen på rammen og ikke fargen på uferdige tre.

5 Finn et speil som passer i hullet i rammen, men vil ikke vise rundt utenfor kanten av rammen. Full-lengde speil er bra for dette. Fjern rammen rundt speilet, hvis det er en.

6. Lim speilet til baksiden av akterspeilet ramme, ved hjelp av et sterkt lim. Den reflekterende siden av speilet vende utover.

7 Skjær skjermen molding å passe vertikalt i rammen. Skjermen støping vil tjene til å dele rammen i panelene. Bruk to eller tre barer av skjermen molding, avhengig av lengden på akterspeilet og din egen personlige preferanser. Plass støpe jevnt over akterspeilet, slik at glasset blir delt opp i like store paneler, så lim skjermen støpe på plass. Bruk bare litt lim for å forhindre den fra å lekke ut over sidene.

8 Skru to D-ring kleshengere på baksiden av rammen på toppen, slik at du kan henge på akterspeilet over døren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com