Hvordan Care for Kalachoe

May 2

Hvordan Care for Kalachoe. Kalanchoes er sukkulenter dyrkes primært for sine klynger av små blomster, som er tilgjengelig i mange farger. Blomstene blomstrer om vinteren, og plantene kan vanligvis finnes i butikkene rundt helligdager. Med god omsorg, vil blomstene vare to til tre måneder, etter som bladverket vil overleve. Anlegget er utfordrende å lage blomst igjen, men ikke umulig.

Bruksanvisning

1 stedsnavn kalanchoes i full sol, hvis mulig. Som de fleste sukkulenter, kalanchoes trives i direkte sollys. Det vil ikke påvirke anlegget, men hvis dyrket i moderat lys.

2 Vann kanalchoes sparsomt. Potting blanding av kalanchoes bør få lov til å tørke i mellom hver vanning. Vanning en gang annenhver uke, eller litt oftere, er tilstrekkelig. Kalanchoes er utsatt for råte hvis vann for ofte. Plassere anlegget i en leire potten hjelper jorda tørr.

3 Fjern døde blomst stilker fra planter når de blir skjemmende. Dette vil oppmuntre anlegget for å holde blomstring.

4 Kast anlegget etter alle tegn på blomstene er borte, eller holde anlegget for bladverket sitt. Hvis du holder den, fortsetter normal omsorg, men at anlegget får høy lys.

5 Forsøk å lage en kalanchoe reflower den påfølgende vinteren ved å gi den en hvileperiode med lite lys og kjølige temperaturer. Følgende september flytte anlegget ut av lyset til et mørkt sted, for eksempel et skap, i tidlig kveld. Returnere det til lys i morgen. Reduser vanning og holde den i temperaturer under 65 grader Fahrenheit. I seks uker, returnere anlegget til normale forhold og se om det blomster igjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com