Hvordan Kill Carpenter Ants i Wood

June 13

I motsetning til termitter som er kjent for å spise tre som de ødelegger det, snekker maur spytte ut tre som de hule. Snekker maur hule utelukkende for å finne et sted å hekke. Carpenter Ants.com forklarer at stokkmaur er svært aktive om natten og har en ivrig egen evne til å være i stand til å identifisere fuktig treverk. Carpenter maur er i stand til å lage sine tre kolonier raskt og effektivt, noe som er grunnen til at de kan være så vanskelig å drepe.

Bruksanvisning

1 Oppsøke alle områder i hjemmet som synes å ha snekker maur angrep. Vær spesielt oppmerksom på hvor du ser snekker maur mest. For eksempel, hvis de hekker i de tre bjelker inne i veggene i kjøkkenet ditt, vil du sannsynligvis se dem klatre skap, turgåing under apparater og langs gulvlister.

2 Legg ut maur agn. Biting fungerer godt når du prøver å drepe snekker maur som gjemmer seg i tre. Dette gjelder spesielt når du ikke er i stand til å få tilgang til reir fordi de er innenfor et lukket vegg. De fleste former for snekker maur agn har en søt base som de er tiltrukket av. Men det er viktig å være oppmerksom på at hvis du velger agn metoden, må du bli kvitt noen andre rester av mat som kan bli liggende rundt, som smuler i skap eller under ovnen. Ideen er å tvinge stokkmaur å spise agnet.

3 Unn utsiden av hjemmet ditt etter at du har agnet innsiden. Behandling utenfor omkretsen av ditt hjem med en spray insektmiddel som deltametrin vil avskrekke noen ekstra maur fra å søke tilflukt i hjemmet når agnet er å drepe maur på innsiden.

4 Unn hele tunet med en maur insektmiddel. Hvis du virkelig ønsker å holde snekker maur ut av tre og av din eiendom helt, vurdere sprøyting andre områder av hagen din med insektmiddel. Maur vil klatre i trær og kryss gjerder, slik sprøyting disse områdene i tillegg vil sende snekker maur pakking.

5 Søk profesjonell hjelp hvis du føler deg overveldet. Hvis du føler at til tross for din beste innsats på maur koloni ikke blir drept av en effektiv måte, få råd en ekspert. En profesjonell exterminator kan ha en enklere tid å oppsøke og ødelegge snekker maur som er infesting ditt tre.

Hint

  • Hvis du har en vedfyrt peis, er det en god idé å lagre veden vekk fra hjemmet ditt. Velg et område av verftet der tre vil holde deg tørr og tilgjengelig. Men holder det langt nok unna huset ditt som snekker maur ikke vil finne veien inn etter at de er ferdig gravende i loggene.
  • Ikke spray maur insektmidler inne i ditt hjem. Ikke bare er de ineffektive hvis problemet er bak veggene, kan kjemikalier i spray også angi luften og gjøre din familie eller ditt kjæledyr syke.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com