Hva skal jeg gjøre med gule blader på en Lady Banker Rose Bush

May 20

Lady Banker rose er en stor busk rose favoriserte for sin rike, gule blomster og dets Thorn canes. Som mange roser, noen ganger har det sykdommer som krever oppmerksomhet. Når Lady Bankene får gule blader, kan litt forsiktighet vanligvis lindre planter av dens problem.

fungal problemer

Gule bladene er vanligvis et tegn på avansert svart flekk, en vanlig rose sykdom. Svart flekk er en sopp, spredt fra blad til blad med vannsprut. Den begynner som svarte flekker på grønne blader, og hvis venstre ukontrollert, blir gradvis bladene gule før de faller av.

Forebygging

Svart flekk er en jord borne sykdom spres ved høy fuktighet. Vanning roser på bakkenivå, i stedet for overhead, bidrar til å hindre spredning av svart flekk ved å minimere sprut. Holde Lady Banker sunt gjennom jevnlig vanning og gjødsling gjør det mindre utsatt for sykdom.

Behandling

Fjerne hardt rammet stokker og løv minimerer spredning av svart flekk. Vanlig behandling med et soppmiddel inneholdende triforin (Funginex) eller Chlorothalonil (Bravo) stopper praktisk talt spredningen av sykdommen, selv om de ikke vil kvitte bladene av eksisterende flekker.

Overdreven dreven~~POS=HEADCOMP vann

Lady Banker roser med gule blader, men ingen flekker kan lide av overdreven fuktighet. Hvis rosen er plantet i soggy jord, flytte den til et tørrere sted, miksing på organisk materiale for å oppnå bedre drenering. Din Lady Bankene vil snart spire frisk, ny vekst og bærer blomster neste vår.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com