Hvorfor er Ståle luft som kommer fra My Home AC Unit?

May 19

Hvorfor er Ståle luft som kommer fra My Home AC Unit?


Foreldet, muggen eller illeluktende lukt kan komme fra et hjem air-condition enhet eller ventilasjonssystem for en rekke årsaker. I tillegg til å være irriterende, kan disse lukter være pinlig, få hjem ubehagelig, og i noen tilfeller, avhengig av kilden til lukt, kan til og med være farlig.

vanlige syndere

Mens listen over grunner for lukt fra klimaanlegget er lang, er det noen som er mest vanlig. Huseiere eller serviceteknikere kan ofte finne årsaken til lukten basert på forskjellige egenskapene til lukt selv. Kjemiske eller industrielle lukter ofte finnes i nybygg eller renoverte bygninger, og ofte svekkes. En sykelig søt lukt, eller lukten av forråtnelse, er vanligvis en indikasjon på et dødt dyr eller et insekt hekker i kanal. Foreldet, muggen eller mugg lukt er ofte forårsaket av luftkanaler som ikke er lufttett, kjører gjennom en fuktig krypkjeller og bringe den lukt inn i huset, eller fordi kondens pan på A / C-enheten ikke er riktig drenering. Den samme lukten kan være forårsaket av rust eller mold vokser i kanal eller i luften behandlingsprogram.

Lukt kan indikere Danger

Det er flere giftige gasser som kan forårsake stygg lukt som skal slippes ut fra ventilasjons mens A / C eller varmeapparatet er i gang. Dersom lukt er muggen, moldy eller mugg, kunne en koloni av mold godt være årsaken. Avhengig av følsomheten av beboerne og mengde og type av mugg stede, kan helsemessige bekymringer spenner fra ingenting i det hele tatt, til allergiske eller astmatiske symptomer, til forvirring og nevrologiske effekter. Hvis noen opplever noen av disse symptomene i forbindelse med lukt, bør du oppsøke lege og ta kontakt med en profesjonell luft-kvalitet tester.

Isolere kilden

Spore opp årsaken til lukt kan være vanskelig. Den enkleste, og kanskje minst kostbare, stedet å lete først er luftfilteret. Det kan være årsaken til lukt, eller det kan bare ha absorbert den. Hvis du kan se stående vann i A / C-enheten er kondens pan, forsøke å eliminere tette. Hvis gjennomgangen plass eller loft har en lignende lukt, se på kanal der og reparasjon hull og dekke skjøtene med duct tape.

Dersom lukt er til stede når klimaanlegget er i drift, men ikke varmesystemet, kan problemet være rust eller mold i A / C-enhet. Dersom lukt er til stede mens enten er på, er problemet sannsynligvis i kanal - eller lukt går inn kanalene gjennom et hull.

samtale~~POS=TRUNC Professionals

Dersom lukt er vedvarende, ikke lett å spore eller fikse, så å kalle en profesjonell er det beste alternativet. Dette gjelder spesielt hvis det er store mengder av formen til stede. Noen små muggsoppkolonier er lett å drepe og fjerne med vaskemidler (hvis du kan nå kilden). Men hvis du ikke kan fastslå omfanget av mold, ikke kan nå det, eller etter å fjerne den lukten vedvarer, ringe etter hjelp. Å vite hvilke former er farlige og som ikke er det, og pass på at alle mold er fjernet kan være vanskelig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com