Hva Flowers Grow i New York?

August 5

Hva Flowers Grow i New York?


Mange innfødte New York planter og blomster er i fare for å bli utryddet. Invasive planter fra Europa og Asia flykte inn i vill og fortrenge lokale planter mens byutvikling truer andre arter. Ifølge Dr. Gerry Moore fra Brooklyn Botanic Garden, tap av innfødte planter fører til tap av fugl og insektarter som er avhengig av anlegget for mat. Han anbefaler å støtte lokale arter av hagearbeid med innfødte planter.

Wild Blå Phlox

Phlox divaricata, eller ville blå phlox, er også kjent som vill søt William. Denne eviggrønne flerårig urt bebor løvskog i New York state. Den vokser mellom 8 og 18 inches høy og produserer blå, hvite eller lavendel blomster tidlig på våren. Den ville blå phlox er en viktig matkilde for vestlige pygmé blå sommerfugler, samt swallowtails og grå hairstreaks. Den vokser best i fuktig, rik, surt jordsmonn og krever en del til full skygge. Den ville blå phlox forplanter seg ved frø og rot divisjon.

blå Mistflower

Conoclinium coelestinum, eller den blå mistflower, er en flerårig urt som går fra 1 til 3 fot høy. Dette innfødt New Yorker og medlem av Aster familien vokser i våte enger og bekke banker. Det har rett ut toothed trekantede blader og produserer lyse blå eller lilla blomster mellom juli og november. Anlegget foretrekker full sol eller delvis skygge og vokser godt i leire, sand eller loamy jord. Det forplanter seg ved frø eller bartre borekaks. Blå mistflower er nyttig som bunndekke eller en kant plante, i henhold til Lady Bird Johnson Wildflower Center, og tiltrekker seg en rekke forskjellige fugler, bier og sommerfugler.

New England Aster

Symphyotrichum novae-angliae, eller New England Aster, er en høy og prangende blomst. Dette flerårig urt vokser til å bli over 6 fot i høyde og produserer lilla-rosa blomster med gul-oransje sentre mellom august og oktober. Den vokser vilt i åpne skogsområder, enger og gresslettene i og rundt New York. The New England Aster er en viktig nektar kilde for monark sommerfugler, i henhold til Lady Bird Johnson Wildflower Center, og det er også en larve vert for Pearl Crescent og checkerspot sommerfuglarter. The New England aster foretrekker fuktig sur jord og delvis skygge. Det forplanter seg av frø og bartre borekaks.

Coast Violet

Viola brittoniana, eller kyst fiolett, er på New York statens truede arter. Dette native blomstrende plante er et medlem av fiolett familien. Kyst fiolett vokser til å bli mellom 4 og 8 inches høy. De halv-tommers blomstene er lilla med hvite strupen, og bladene er kuttet i smale segmenter. Kyst fiolett produserer blomster mellom mai og juni. Den foretrekker torv eller sandholdig jord.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com