Hvordan til å stille opp en Long Fence

August 5

Hvordan til å stille opp en Long Fence


Hvis du har planer om å installere din egen gjerde for hagen din, til det viktigste aspektet få riktig første gang er å sette gjerdestolpene. Du vil bygge resten av gjerdet rundt innleggene, så hvis innleggene dine er rett, vil gjerdet være så godt. Hvis meldingene dine går skjevt, så vil også din gjerdet. Det viktigste å huske på er å sette slutt innlegg først, og deretter jobbe fra midten til endene. Det spiller ingen rolle hvilket materiale du bruker, enten det er tre, kjede-link eller vinyl, må du få posisjonene til de innleggene riktige før du gjør noe annet.

Bruksanvisning

1 Mål og merk gjerdet. Bruke et målebånd for å ta opp hele lengden av gjerdet. Beregn hvor mange gjerdet innlegg du trenger. Vanligvis vil du sette en post hver seks til åtte fot, så kjøper nok innlegg for lengden på gjerdet.

2 Marker flekker på gjerdet linje der de to ende innlegg vil gå. Du kan bare merke en "X" i søla med foten for hver spot.

3 Sett en av ende innlegg. Hvis du bruker kjede-link innlegg, rett og slett bruke en post sjåfør til å kjøre stolpen ned i bakken. Hvis du bruker tre eller vinyl innlegg, må du grave et hull to fot dyp for stillingen. Plasser innlegget i hullet i bakken og deretter fylle hullet med hurtigtørkende sement. Bruk et nivå for å sørge for at innlegget er rett. Tillate sementen å tørke i flere timer.

4 Knyt en krittstrek til gjerdestolpe. Walk the krittstrek ned til stedet du merket for den andre enden innlegget. Trekk strengen stramt og sørge for at det er rett. Sett den andre enden innlegg som du gjorde for den første. Bruk nivå for å sørge for at det er rett. Hvis du brukte sement, tillate noen timer for den tørke før du fortsetter.

5 Trekk krittstrek så stramt som du kan og pakk eller binde den frie enden til den andre enden innlegget. Den krittstrek vil nå danne en rett linje som du kan sette resten av innleggene dine. Bruk målebånd for å markere stedene langs krittstrek hver seks til åtte føtter.

6 Begynn å sette innleggene i midten av krittstrek og jobb deg vei til en av ende innlegg. Når du er ferdig, må du installere resten av innleggene fra midten til den andre enden innlegget. Husk å sørge for at den samme siden av hvert innlegg berører kritt linjer. Hvis ende innleggene har strengen på ytterkantene, enn alle de andre innleggene bør også. Hvis strengen er på innsiden kanten av ende innlegg, enn sørge for at strengen berører de innvendige kantene på alle de andre innleggene. Hvis du blander opp sidene som berører strengen, vil gjerdet være unaligned ved bredden av et innlegg ..


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com