Alternative måter å varme opp boligen din uten naturgass, olje eller Wood

June 25

Alternative måter å varme opp boligen din uten naturgass, olje eller Wood


De aller fleste hjem varmesystemer brenne drivstoff i en ovn for å varme luft eller vann som fungerer som overføringsmiddel for å spre varmen fra ovnen i hele huset. De fleste systemer brenne naturgass, propan, brenselolje, kull eller tre for å varme hjemmet. Men det er to viktige alternativer til forbrenningsbaserte hjem varmesystemer: solvarme og elektriske varmepumper.

Solar Heat

Solvarmeanlegg bruke solens varmeenergi til å gi romoppvarming og varmtvann for boliger. De to typer solsystemer er aktive og passive. Aktive systemer bruker en solfanger for å samle solens energi og en pumpe eller blåser for å flytte vann eller luft mellom solfangeren og oppholdsareal. Passive systemer er avhengige av hjemmet design og struktur for å samle solvarme og stole på super isolasjon for å holde på varmen. Oppvarmet luft eller vann beveger seg gjennom huset ved naturlig konveksjon. Fordelen er at varmen du samler er gratis. Ulempene er høye initielle kostnaden og det faktum at solen ikke skinner hele tiden, så en backup varmesystem kan være nødvendig.

Air-kilde varmepumpe

En varmepumpe er en elektrisk drevet innretning for å bevege varme inn i eller ut av et rom. Den vanligste typen varmepumpe er det luft-kilde varmepumpe. Denne enheten bruker en elektrisk kompressor for å overføre varme fra uteluften inn i huset ditt. Om sommeren kan handlingen reverseres for å overføre varme fra inne i ditt hjem til utsiden. Denne typen er ganske effektivt, kutte oppvarmingskostnadene med om lag 30 prosent. Air hovedenheter effektivitet avtar kraftig som uteluften blir kaldere, noe som gjør dem praktisk bare i klima med moderat oppvarming og kjøling behov.

Geotermisk varmepumpe

Bakken kilde (jordvarme) varmepumper trekke varmen fra bakken og bruke den til å varme opp hjemmet. Systemet bruker en sløyfe i bakken fylt med en frostvæske løsning og en elektrisk pumpe som sirkulerer væsken gjennom løkken, omtrent som et kjøleskap i revers. Systemet absorberer varme fra bakken og overføringer som varme til bygningen via en varmeveksler. De kan reverseres for å kjøle ned bygningen. Disse systemene er svært effektiv og kan redusere oppvarmingskostnadene med opptil 70 prosent. Ulempene er meget høy innledende installasjonskostnader og behovet for en meget stor masse. Deres opptreden avtar i kaldt klima, men ikke så mye som med en luft-kilde varmepumpe ..


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com