DIY Retrofit Cellulose Isolasjon

May 15

Eldre tre-ramme boliger generelt har hule vegger, en arv fra en alder når strømmen var billig og rikelig, slik at ingen tenkte i form av boligvarme og luft effektivitet. Det betyr ikke at det er for sent å isolere disse veggene. Du kan ettermontere blåst inn cellulose isolasjon (ground-up avis), sette den inn i veggen gjennom hullene i utenfor hjemmet. Du trenger en leid isolasjon vifte og en kjedelig bit av samme størrelse som den slangen som er festet til viften.

Preparat

Start med å finne en av de smale vertikale hulrom mellom to stendere fra ytterveggen ved å trykke mot det og lytte til en hul lyd. (Du kan prøve en elektronisk stud finder, men de har ofte problemer med å arbeide gjennom yttervegger.) Når du finner to stendere, fjerne en singel eller stripe av ytterkledning som er ca 3 fot fra bunnen, og bruke din kjedelig litt for å sette hull i på veggen bak det, mellom de to stenderne. Gjør det samme på toppen av veggen, rett over den første hullet. (. Merk: Hvis du har horisontal lap ytterkledning, vil det bety å ta ut en stripe av ytterkledning hele veien over veggen øverst og nederst Dette er greit, siden du er nødt til å bore hull langs hele veggen på disse nivåene uansett.)

Installasjon

Blås cellulosen i første gjennom det nedre hullet, og deretter gjennom den øvre. Trykk på enden av slangen inn i den nedre hullet og holde den der som maskinen blåser den inn i veggen. Det kan være lurt å pakke inn en fille rundt enden av slangen for å tette forbindelsen og forhindre isolasjon fra å rømme. Når du hører at maskinen belastende, betyr at det har fylt så mye som mulig. Flytt til det øvre hullet og gjenta prosessen til hele hulrommet er fylt.

fullføring

Hvis du har singel ytterkledning, erstatte ytterkledning stykker på topp og bunn hull så snart du er ferdig med det hulen, og deretter flytte til neste hulrom over (det bør være 16 inches i begge retninger fra første hullene) og gjenta hele prosessen. Hvis du har fjernet øvre og nedre strimler av lap ytterkledning langs veggen, bore dine neste hull i den eksponerte bekledningen, deretter erstatte ytterkledning på en gang på slutten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com