Hvordan du bytter fra en magnetisk Ballast til en elektronisk ballast

March 27

Hvordan du bytter fra en magnetisk Ballast til en elektronisk ballast


Bytte fra magnetisk til elektronisk ballast i fluorescerende lysarmatur kan spare energi og penger. Magnetiske ballaster bruker utdatert teknologi, og må byttes ut oftere enn nyere elektroniske ballaster. Elektronisk ballast bruker mindre energi og ikke nynne eller forårsake flimring som typisk magnetiske ballaster. Oppgradere en fluorescerende lys fixture å bruke en elektronisk ballast er enkelt med noen få enkle verktøy.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen som går til ligaen.

2 Åpne ligaen og fjern lamper og ballast boliger.

3 Bruk wire cutters å kutte både makt og nøytrale ledningen kommer inn i ligaen. Strømledningene er svarte og nøytrale ledninger er hvite. Cap ledningene kjører inn i ligaen med ledning nøtter.

4 Bruk wire cutters å kutte ledninger koblet til kontaktene for å skille dem fra ballast. Fjern den magnetiske ballast fra ligaen.

5 Installer elektronisk ballast ved å skru den inn i ligaen der den magnetiske ballast ble fjernet.

6 Bruk ledning nøtter å koble socket ledninger. Se diagrammet på elektronisk ballast som ledningene vil variere med antall og type pærer i ligaen. Koble strøm og nøytrale ledninger kjører til ligaen til de tilsvarende ballast ledninger. Fest ledningene med ledning nøtter.

7 Sett på ballast bolig og lamper, og slå på strømmen som går til ligaen.

Hint

  • Eliminere risikoen for støt ved alltid å slå av strømmen til den elektriske enheten du jobber med. Ring en elektriker hvis du er usikker på arbeid på elektriske apparater. Magnetiske ballaster inneholder polyklorerte bifenyler (PCB) og må resirkuleres. Sjekk med lokale gjenvinningssentre for retningslinjer og drop-off steder.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com