Blande Ingredienser til sement for Stepping Stones

January 9

Blande Ingredienser til sement for Stepping Stones


Sement har vært i bruk i århundrer. Den moderne versjonen, som har vært i bruk i mange år, er i utgangspunktet den samme oppskriften romerne er kreditert med å skape. Du kan bruke den i alle typer stein eller fliser installasjon. Hvis du ønsker å lage din egen grunnleggende oppskriften for å sette stepping steiner i hagen din eller hagen, er alt du trenger litt fritid og de riktige ingrediensene.

Sand

En del av betongblandingen som går sammen med sementen og andre elementer er sand. I tilfelle av sementblanding, fungerer sand som et aggregat som gir ekstra styrke til den totale blandingen, samt konsistens. Jo mer sand, jo tykkere blandingen, og vice versa. For stepping steiner, vil du ha en rimelig stiv blanding, slik at du kan justere forholdet mellom elementene tilsvarende. Tradisjonelt er det tre spader av sand til en spade av kalk og en spade av sement, men du kan legge til en fjerde spade sand hvis du vil.

Sement

Det er et par typer sement, avhengig av programmet. Hydraulisk sement brukes i undervannsinstallasjoner eller i våte klima, fordi de kan kurere uavhengig av eksponering, mens nonhydraulic sement er vanligvis brukt i tørre forhold, for eksempel med stepping steiner. Men hvis du har våt jord eller bor i et område hvor fuktighet eller kraftig regnvær er normen, bør du bruke hydraulisk sement for å blande for stepping steiner.

lime

Ved blanding av betong er det fire ingredienser: sand, sement, kalk og vann. Kalk fungerer som et annet bindemiddel, som også bidrar til å kjemisk styrke den samlede blanding. Lime er ikke alltid et krav når du blander betong, men for den hardeste grunnlaget du kan få, det er ingen erstatning for å legge kalk til blandingen din. Dette vil hjelpe stepping steiner vare i mange år framover.

Vann

Vann er den siste elementet som kommer sammen i en betongblanding. Mengden vann du legger an på hvor rennende du vil at blandingen. De fleste installasjoner satse på en kremet type blanding som er konsistensen av just-denne-siden-av-rennende peanøttsmør eller en super tykk kjeks batter eller yoghurt. Det er også det element som setter av den kjemiske reaksjon i sement, binding alle elementene sammen med sand.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com