Slik Care for en Mandevilla Vine Med hvite flekker

March 12

Melete bugs, bladlus og whiteflies er alle tiltrukket av mandevilla vintre og alt kan synes for det blotte øye som hvite flekker. Siden insekter er alle relatert, er forvaltningen av dem det samme. Alle tre er beskyttet av voksaktig belegg på kroppen sin, slik at de kan være en utfordring å kontrollere. Nøkkelen til suksess er å bryte gjennom voksaktig belegg og deretter bruke et produkt for å drepe de små hvite insekter.

Bruksanvisning

1 Spray infested deler av mandevilla med insekt såpe hver tredje dag i tre uker. Spray anlegget tungt, helt til vintreet drypper med produktet. Sørg for å behandle undersiden av bladene.

2 Kombiner Neem olje og oppvaskmiddel i en liter vann. Hell blandingen i en sprøyte.

3 Spray mandevilla vintre med løsningen, igjen og pass på å behandle under bladene. Gjenta påføringen hver fem dager før angrepet er under kontroll.

4 hindre ytterligere angrep ved å fjerne infisert løvverk slik du ser det. Bruk en hard spray fra slangen til å banke bladlus av plantene.

Hint

  • Whitefly infeksjoner kan være et symptom på en magnesiummangel i mandevilla, spesielt i Florida. Hvis du mistenker at denne tilstanden, bland 4 oz. Epsom salter i en liter vann og skyll jorda rundt bunnen av mandevilla.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com