Hva er de forskjellige typene av sengen Frames?

April 15

Hva er de forskjellige typene av sengen Frames?


Når innredning soverom, forskjellige typer sengerammer tilby deg en rekke måter å få mest mulig ut av plassen. Forskjellen mellom en seng på stigerør og en køyeseng kan bety forskjellen mellom ett og to barn ved hjelp av et rom. På grunn av dette, kan vurdere ulike typer sengerammer hjelpe deg å visualisere hvor stort rommet er før du kjøper en seng og kanskje gjøre en kostbar feil.

Justerbar seng rammer

Kjøp en justerbar seng ramme hvis du har et barn som nå har en dobbeltseng, men senere kan kreve en full eller dobbeltseng. Disse rammene kan utvides fra tvilling til full eller dronning til kongen, slik at du kan endre madrassen uten å måtte kjøpe en ny seng ramme. Disse modellene er ofte svært vanlige rammer uten gavler, som du kan kjøpe separat.

Trundle seng Rammer

En trille seng er en seng ramme med rammen for en annen madrass lagret under det, vanligvis som en skuff eller i en annen uttrekkbar form. Disse rammene er perfekt for overnattingsgjester, spesielt barn, som de vanligvis er dobbel størrelse. Imidlertid vurdere det faktum at de begrenser under sengen lagringsplass.

Kombinasjon Sengerammer

En kombinasjon seng ramme har en innebygd boks våren, slik at du slipper å kjøpe en egen post annet enn madrassen å bruke sengen. IKEA-modellene har ofte denne type ramme.

Køyeseng Rammer

Køyesenger er et populært valg, spesielt for barn, som de stable en seng oppå hverandre for å spare plass. De er vanligvis forbundet med en stige. De kan imidlertid være farlig for yngre barn; sikrere modeller vil komme med en vakt rail for den øverste køya og et solid, godt festet stigen.

Bed rammer med Valser

Mange seng rammer, inkludert noen varianter av de som er nevnt ovenfor, kommer med ruller på føttene for enkel bevegelse. Hvis du ofte pusse opp eller bare ønsker fleksibilitet når det gjelder å dekorere med en tung seng, vurdere å kjøpe en ramme med ruller.

Seng rammer med Storage

Kjøpe seng rammer med innebygd lagringsplass hvis du har begrenset lagringsplass. Disse senger ofte ser ut som trille senger, med skuffer eller hyller under madrassen. Du finner dem i mange forskjellige størrelser, fra twin-størrelse til king-size.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com