Hvordan koble opp en Home Lysbryter

April 9

For noen mennesker, endre ut en lysbryter eller stikkontakt i deres hjem er jobben de ville aldri forestille meg å forsøke. Men i realiteten er det veldig enkelt å gjøre. Elektrikere kan lade ganske mye penger for å komme inn å gjøre denne reparasjonen for deg, og det tar bare ca 10 minutter. Følg disse instruksjonene for hvordan å koble opp et hjem lysbryter, og du vil ikke bare spare penger, men du vil gjøre jobben sikkert og har gleden av å gjøre det selv.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til kretsen før du begynner å arbeide på den.

2 Fjern skruene som holder dekselet på plass og sette skruene og plate på et trygt sted der du ikke vil miste dem.

3 Fjern de to skruene som fester lysbryter på veggen boksen og dra forsiktig bryteren ut ved å dra i de øvre og nedre faner.

4 Test begge linjene som er festet til bryteren ved hjelp av spenning tester for å være sikker på at kretsen er slått av.

5 Løsne den øverste skruen og fjern wire. Bøy den opp og bort fra bryteren. Deretter løsne nedre skruen og bøy den ned og bort fra bryteren. Hvis bryteren har en jordledning knyttet til den, løsne sin skruen og ta det også. Kast den gamle bryteren bort.

6 Ta den nye bryteren og løsne den øvre og nedre skruene og jordingsskruen.

7 Pakk jordledningen rundt jordingsskruen og skru den ned.

8 Kontroller de to bryterledningene for å se om de trenger klippe og re-strippet. Dersom ledningen er i god stand, pakk den øverste ledningen rundt den øverste skruen og skru den ned. Deretter vikle bunnen kabelen rundt den nederste skruen og skru den ned.

9 Wrap elektrisk tape rundt bryteren slik at terminalene er dekket. Dette vil bidra til å redusere sjansene for terminalene uhell berøre bakken ledninger inne i boksen.

10 Skyv alle ledningene inn i veggboksen og fest bryteren til boksen ved å skru inn de to skruene. Deretter installerer dekselet tilbake over bryteren.

11 Slå kretsen igjen og teste bryteren for å sørge for at alt fungerer som det skal.

Hint

  • Når du installerer en ny svitsj, sørg for at det er installert slik at når veksle er opp, er lyset på, og når den er nede, er lyset avslått.
  • Slå alltid av strømmen før du arbeider på en elektrisk krets.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com