Teen DIY Prosjekter for soverom

April 30

Teen DIY Prosjekter for soverom


Mange tenåringer nyte prosessen med soverommet dekorere. Det gir dem mulighet til å endre sin plass å reflektere deres egen personlige stil. Det gjør soverommet dekorere en fantastisk mulighet for en DIY-prosjekt. Mange prosjekter er ideelle for tenåringer å håndtere seg selv, fra ganske enkle til ganske komplisert.

Marvelous malerier

En av de enkleste og mest dramatiske DIY-prosjekter er å skape et veggmaleri. En mur-et kunstverk skapt direkte på en vegg eller i tak kan legge mye av personligheten til et rom, og designe og male en er en stor utløp for selvutfoldelse. Mulighetene er enorme, fra små blomster eller laget logoer, til større arbeider som rundt-the-roms grenser eller landskap som dekker en hel vegg.

For svært kunstneriske typer kan du skissere en idé til et veggmaleri på papir og deretter hånd-male det på veggen. En mindre kunstnerisk krevende alternativet er å bruke sjablonger som guider for å skape et enhetlig mønster. Svamper er et alternativ for å lage en abstrakt "stemplet" se på veggen, eller for å legge skyer til et veggmaleri av en utendørs scene.

stilig Lagring

Noe mange tenåringer kan føle at de aldri har nok av er lagringsplass. Lagring enheter trenger ikke å være kjedelig, og kan faktisk være utformet mye som alle andre møbel. De kan være laget for å matche rommets generelle tema og innredning.

For bøker, en smart og iøynefallende DIY prosjekt er usynlige bokhyller. Avhandlinger super enkle hyller kan lages med enkle å installere L-braketter (finnes i de fleste jernvare strores). Konsollene kan holde bøker stablet vertikalt med eller uten en hylle. Utforme disse enhetene med en hylle kan være det beste alternativet hvis de kommer til å bli brukt med små (mindre enn 3 inches) eller store (over 14 inches) bøker.

Trekasser kan også bli en morsom DIY prosjekt. Du kan dekorere dem med klistremerker eller maling. Du kan også stable dem på sine sider for å lage en "hylle" eller legge til hjul for å gjøre kassene bevegelig.

repurposed Møbler

Mange tenåringer liker scavenging gjennom loppemarkeder eller auksjon områder på leting etter billig skatter. Når det gjelder å finne møbler på denne måten, er mange av disse "skatter" ikke kan være i sin optimale tilstand. Dette er ikke en avtale breaker for en DIY tenåring.

Legge til ny maskinvare, for eksempel rustfritt stål skuff trekker eller juvel-tone knotter, vil få møblene original. Maleri gamle møbler med lyse eller sterke farger kan gjøre nesten alle stykke føle deg ung og moderne.

Gamle bilderammer kan brukes som ørering eierne en liten bit av netting eller wire.

For tenåringer som deler et soverom, romdeler er et stort lerret for kunstneriske uttrykk. Du kan male dem som du kan et veggmaleri.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com