Slik feilsøker Baja Spa Hot Tubs

February 14

Baja Spas produserer et bredt utvalg av badestamper for bruk i boliger. De fokuserer på å gi avslapping og komfort gjennom bruk av hydroterapi i sine badekar design. Mens badestamper ofte vil operere uten for mange problemer, kan det komme en tid når du trenger å feilsøke en feil eller et problem med badestamp. Baja Spas gir noen enkle kontroller som et spa eieren kan arbeide gjennom å løse problemet. I noen tilfeller kan det være nødvendig å kontakte en lisensiert reparasjon person til å hjelpe deg riktige problemer.

Bruksanvisning

1 Se etter feilkoder som vises på kontrollpanelet. Koder kan indikere problemer med trykkbrytere, temperaturkontroll eller oppvarming. Baja Spas anbefaler å kontakte et spa-forhandler for å rette disse problemene.

2 Kontroller spa for å sikre at den trekker strøm fra sikringsskapet. Slå av strømmen på breaker, vente noen sekunder og slå den på igjen for å tilbakestille spa.

3. Fyll spa hvis det er nødvendig for å sikre at karet inneholder riktig vannivå. Vann bør være minst i midten av spa skimmer. Rengjør filteret på innsiden av skimmer for å sikre at ingen skitt blokkerer vannet strømmer gjennom spa.

4 Rengjør alle vanninntak inne i boblebad. Pass på at ozongeneratoren fungerer og pluggen er ikke løs.

5 Øk filtreringstiden av spa. Sett styrepanelet til den normale oppvarmingsmodus for å sikre at vannet vil opprettholde en akseptabel temperatur.

6 Åpne alle vannventiler fullt for å sikre at vannet er nå pumpen og varmeapparatet. Bla gjennom hver jet-innstillingen på kontrollpanelet for å teste de ulike operasjoner på spa.

7 Kontakt en lokal forhandler for å korrigere problemer med store lekkasjer, oppvarming eller pumpeproblemer i badestampen. Ordne for en elektriker til å komme ut og rette opp problemer knyttet til strømproblemer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com