Slik Care for en kald Mist Room luftfukter

November 26

Kalde tåke luftfuktere er en type rom luftfukter brukes til å legge fuktighet til luften når det blir for tørt. Tørr luft er vanlig i vintermånedene når oppvarming enheter benyttes. Air som er for tørr kan føre til ubehag som tørr nese og munn. Tørr luft kan også være skadelig for interiørmaling og tremøbler. Når de ikke brukes riktig, kan kald tåke luftfuktere presentere helsemessige bekymringer.

Hvordan Cold Mist Luftfuktere Work

Kald tåke room luftfukter er bærbare enheter designet for å legge fuktighet til rommet der de blir brukt. Noen modeller er ultralyd, ved hjelp av lydvibrasjoner til å skape en kjølig tåke som tilfører fuktighet til luften. Den rotortypen danner en kul tåke ved bruk av en skive som roterer ved en høy hastighet.

bekymringer

US Environmental Protection Agency (EPA) har funnet at kjølig tåke luftfuktere ser ut til å produsere flere dispersjoner av mineraler og mikroorganismer enn andre typer luftfuktere. Fra og med oktober 2009 ble de helsemessige effektene fra disse dispersjoner ikke fullt ut forstått. I mellomtiden anbefaler EPA at forbrukerne ta forholdsregler i omsorgen for kalde tåke luftfuktere for å redusere potensialet for eksponering for mulige skadelige mineraler og mikro dispersjoner.

Omsorg for en kald Mist luftfukter

For å hindre vekst av mikroorganismer, må luftfukteren være skikkelig rengjort. The Association of Home Appliance produsenter (Aham) og den amerikanske Consumer Product Safety Commission (CPSC) anbefaler at nye luftfuktere renses før første bruk og regelmessig deretter.

CPSC anbefaler at bærbare luftfuktere med en vanntank kapasitet på mindre enn fem liter rengjøres daglig. Left vann skal tømmes, alle overflater tørkes og enheten bør fylles med ren, lav-mineralvann. Hver sju dager, bør enheten kunne renses med et blekemiddel løsning av en teskje per liter vann. Blekemiddelet Vannet bør stå i septiktanken i 20 minutter, og deretter skylles grundig ut. Eventuelle mineralforekomster bør fjernes med en myk børste og 50 prosent eddik løsning. For luftfuktere med en kapasitet på mer enn fem liter, bør luftfukter kunne renses annenhver uke.

Generelle vesenet anbefalinger omfatte rengjøring av luftfukter i begynnelsen av hver sesong, alltid kobler luftfukteren før rengjøring eller fylling, med rent eller destillert vann til å fylle septiktanken og alltid desinfiserende og tørke enheten før lagring på slutten av sesongen. Når du er i bruk, bør luftfukteren plasseres slik at luft kan sirkulere fritt, helst i nærheten av en luft register eller retur. Luftfukteren skal bare brukes når luften er tørr. Using en luftfukter kan føre til for mye fuktighet for å være til stede, noe som fører til vekst av mugg eller mugg i hjemmet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com