Hvordan erstatte et bad Sink Plug

November 23

Som en av de mest brukte biter av avløp i et bad, kan vask pluggen ofte stoppe selfangst tilstrekkelig til å holde vann i vasken eller bryte og holde vann ved tømming er ønsket. Du kan løse problemet enkelt ved å erstatte den defekte vask plugg, og prosedyren kan være ferdig i bare noen få minutter, tilbake badet vasken til riktig drift.

Bruksanvisning

1 Koble den vertikale vasken renne kontroll stang fra vasken pluggen svingarmen ved å fjerne den lille metall koplingsklemme som festes de to under vasken. Denne lille klemmen kan være V-formet, og i så fall kan du slippe den ved å klemme den åpne enden sammen for å frigjøre styrestang, eller sylindrisk, i så fall bør du løsne skruen i sin side med en skrutrekker.

2 Ta vask pluggen svingarmen fra avløpsrøret ved å skru låsemutteren, som ligger på baksiden av avløpet linjen, mot klokken for å fjerne mutteren og deretter trekke dreie bar horisontalt ut av avløpsrøret. Bruk justerbare tang, hvis det er nødvendig, for å frigjøre låsemutteren.

3 Fjern den gamle vasken pluggen fra sluket ved å løfte den rett opp og ut av vasken avløp.

4 Sett den nye vasken pluggen i vasken avløp og slå den avlange hull i vasken pluggens flat løftearm å justere med svingarmen hull i avløpsrøret.

5 Sett vask pluggen pivot arm inn i hullet på baksiden av avløpsrøret og gjennom det avlange hullet i vasken pluggens løftearm, stram dreiearmen låsemutteren på avløpsrøret montering. Låsemutteren må bare hånd strammes.

6 Juster den vertikale vasken renne kontroll stang med vasken pluggens svingarmen og erstatte klemmen fjernet i trinn 1, justere klemmen stilling på styrestang for å sikre at den nye vasken pluggen senker helt å tette vasken renne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com