Slik fjerner en snøball Bush rotsystem

November 19

Snowball busker kan bli en plage i landskapet når de er skadet eller syk, vokse sine voksestedet eller blir plagsom å vedlikeholde. Under optimale forhold, snøball busker er spektakulære eksemplarer som satt på et show av store blomst klynger. Men disse busker er utsatt for bladlus angrepet, som kan vansire sitt utseende. Fjerning av anlegget og dets rotsystem kan utføres med både mekanisk og kjemisk kontroll. Et rent utseende og størrelse kontroll kan alternativt oppnås ved beskjæring grenene tilbake noen få år til 2 til 3 fot.

Bruksanvisning

1 Skjær rundt treet rotsystem dypt, ved hjelp av en spade, dypt nok til å romme plantens rotsystem. Bruk spade til å kutte under stubben av treet for å fjerne en stor grad av røttene. Roots vil være mer omfattende i sandbunn og noe innsnevret i hardere, leirjord. Hvis snøball Bush er stor og trelignende, kan en øks eller motorsag gjøre denne prosessen enklere.

2 Påfør ugressmiddel til nyklipt stubbe, med fokus på hvor barken blir tre av stubben, samt på noen utsatte trerøtter. Bruk en pensel for å sikre full dekning. Det kan være fordelaktig å skjære roten før anvendelse for å forbedre absorpsjonen, for eksempel ved å bore flere hull eller dele den med en kile. Kjemikalier skal brukes innen 24 timer etter å kutte ned anlegget.

3 Klipp av eventuelle spirer som dukker opp fra gjenværende røtter, eller spray med et ugressmiddel som inneholder glyfosat. Overvåk anlegget og fjerne spirer kontinuerlig for å opprettholde kontroll.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com