Hvordan få maling av tak

November 16

Hvordan få maling av tak


Maling er en billig og effektiv måte å bringe nytt liv til et rom. Men når uønsket maling kommer i kontakt med taket det fører til overflaten for å vises gamle og kjedelig. Hvis det er mulig, må du tørke den uønskede maling av taket med en fuktig klut før den har en sjanse til å tørke. Når malingen tørker på taket, fjerner det er litt vanskeligere, men ikke umulig.

Bruksanvisning

1 Åpne vinduer for å lufte luften. Malingsfjernere vanligvis produsere damp som kan forårsake svimmelhet, hodepine og tretthet. Ta på vernebriller og kjemikalieresistente hansker.

2 Påfør noen dråper av en kommersiell malingsfjerner til en fille. Blot og forsiktig gni malingen i flere sekunder inntil det ikke lenger er til stede på taket. Fortsett med resten av trinnene hvis malingen ikke kommer av.

3 Dypp en pensel i maling stripper og forsiktig børste den kjemiske over gjenværende maling til grundig dekket. Tillate malingsfjerner for å bløtgjøre malingen i 20 til 30 minutter.

4 Skrap malingen forsiktig av taket med en ren sparkel. Pass på å ikke skade overflaten av taket når skraping. Fjern rester fra maling skrape med tørkepapir.

5 Gjenta trinn 3 og 4 til du har fjernet maling av taket. Rengjør taket med en blanding av en spiseskje av trinatriumfosfat oppløst i 1 liter vann.

Hint

  • Følg alltid bestemte retninger og advarsler som er anbefalt av produsenten av kjemikalie som brukes.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com