Lime Tree Skadedyr

December 11

Lime Tree Skadedyr


Limes blir ofte brukt som smakstilsetning for mat, drikke eller desserter. For å produsere høy kvalitet på frukten, må kald-sensitive lindetrær forbli sunn og fri for insektplager. Insekter og skadedyr som midd påvirke lind og frukten det gir.

typer

Midd er en stor plage av lindetrær, ifølge University of Florida Extension. Bred midd vanligvis søke lindetrær i løpet av våren og sommeren, og blir sett på nye blader og frukt. Sitrus røde midd er en annen vanlig pest av lindetrær, forårsaker skade på frukt og blader. Andre vanlige kalk skadedyr inkluderer termitter, badevekt, sirisser, brann maur, sitrus svart flue, sitrus rot biller og sitrus leafminers.

symptomer

Symptomene forbundet med insektplager på lindetrær inkluderer blad skader, hakk på blader, skadede trerøtter, blad flekker og arr eller russetting, som produserer en brun, ulendt område på frukt overflaten.

Kontroll

Bruk metoder som spenner fra kjemisk til naturlig å kjempe Lime Tree skadedyr, etter først å identifisere årsaken til skaden. Insektmidler og miticiter kontrollere disse skadedyr, mens hagebruk oljer også kan bidra til å forhindre angrep av noen insekter og midd. Kjemikalier som svovel blir brukt til å undertrykke skadedyr på lind. Mange lind dyrkere bruke rov insekter som veps for å redusere midd populasjoner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com