Hvordan trene for Water Damage Restoration

October 25

Hvordan trene for Water Damage Restoration


Ifølge National Weather Service, flom forårsaket $ 1 milliard i vannskader i fjor. Vannskader kan bli enda mer kostbart som tiden går. Mold forurensning kan spre seg i et hjem på bare 48 timer. Å ha riktig trening kan potensielt spare din familie tusenvis av dollar i tilfelle flom. Ikke bare kan vann skade restaurering trening brukes til å gjenopprette sin egen eiendom; det kan også føre til jobbmuligheter i felten, eller gi en annen pålitelig kilde til inntekt for en bedrift.

Bruksanvisning

1 Ta en sertifisering kurs med Institutt for inspeksjon, rengjøring og restaurering. IICRC er et nasjonalt anerkjent organisasjon som vil bekrefte at du er kvalifisert til å utføre restaurerings plikter involvert med ulike grader av vannskader. (Se Resources.)

2 Ta et gratis online kurs. EPA gir en web-basert kurs som gir ni kapitler og en selvtest etter hvert kapittel. Kurset er basert på en publikasjon med tittelen "Flood Cleanup og luften i hjemmet", som du kan laste ned og skrive ut. Kurset gir detaljerte eksempler på muggvekst og hva utbedring skritt du kan ta, avhengig av hvilken type vannskader.

3 Vurdere andre selvopplæringsmuligheter. Du kan innlemme EPAs retningslinjer for "Mold Remediation i skoler og næringsbygg" i treningen din. Heftet inneholder detaljerte prosedyrer for ulike grader av vannskader og gjør skillet mellom salvageable og ikke-salvageable materialer. Du kan også kjøpe en kopi av "Guide Standard and Reference Professional Water Damage Restoration" (2006) på IICRC nettsiden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com