Hvordan Remodel en halv kjeller

September 27

Halv kjellere er ofte funnet i boliger som er bygget inn i sidene av åser. Som andre kjellere, blir de ofte brukt til lagring av uønskede møbler, juledekorasjoner og overløp hvitevarer. Og som andre kjellere, kan de bli omgjort til stue. At plassen vil bare være mindre enn hva en full-size kjeller kan tilby.

Bruksanvisning

En Bestem hvordan du vil bruke din kjelleren plass etter at du fornye den. Dette vil avgjøre hvordan du er ferdig kjelleren. Hvis du gjør et oppholdsrom, for eksempel, kan du ønsker et bad og en våt bar med små apparater. Dette vil kreve planlegging for avløp og elektrisitet. Hvis du ønsker å bruke kjelleren som et hjemmekontor og ikke noe mer, endringer i VVS er egentlig ikke nødvendig. Du kan også vurdere oppvarming og kjøling behov.

2 Inspiser kjeller nøye for eventuelle fuktproblemer. Løse problemene, ved å bringe inn en profesjonell hvis nødvendig, før du gjennomføre prosjektet. En våt kjeller kan ødelegge en fersk fullført ombygging jobb.

3 Fjern eventuelle eiendeler som er lagret i den halve kjelleren. La ingenting bak.

4 Unn vegger og gulv med betong sealer. Påfør to strøk med sealer med pensler eller ruller. La sealer tørke i 24 til 48 timer. Hvis det er mulig, å åpne vinduer og sette gulvet fans i halve kjelleren hjelpe fangstskuta tørr.

5 Bruk veggene med 2-av-fire trykkimpregnert trevirke. Tack isolasjon paneler til innramming, ved hjelp av bygging lim og / eller negler. Hang gips over isolasjonsplatene. Du kan også være lurt å dekke taket med gips. Når du gjør taket, planlegge hvordan du skal håndtere utstående rør arbeid, og fest innfelling belysning beholdere til bjelkene før du installerer gips.

6 Prime og male gips i farge eller farger av ditt valg. Du kan trenge mer enn ett strøk. La malingen tørke mellom strøkene, og når du er ferdig.

7 Legg din gulv. Installer fliser eller teppe, eller male betong. Tepper er myk, lett å rengjøre og lyddemping. Det er ikke så kaldt som betong, og gir en kjeller et hjemmekoselig preg.

8 Innrede kjeller for bruk du har planlagt. Montere en flatskjerm-TV hvis du bruker plassen som en rec rom, og ordne møbler rundt det. Bygg hyller hvis du bruker plassen som et kontor eller hobbyrommet. Legg et skrivebord hvis det er et kontor og et bord hvis det er et håndverk rom. Gjør hyllene lav, og legge oppbevaringsbokser hvis det er et lekerom.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com