PotScrubber Oppvaskmaskin Feilsøking

September 27

Den PotScrubber oppvaskmaskinen ved GE har flere funksjoner, blant annet en pott scrub vask modus som gir oppvaskmaskin sitt navn, en hard mat jeksel, variable skyll alternativer, fire forskjellige vaskesykluser, forsinkelse start og enda en varmende muligheten til å legge varme til rettene før bruk . GE oppvaskmaskin leveres med en begrenset garanti for å dekke noen reparasjoner, men grunnleggende feilsøking kan bidra til å løse mindre alvorlige problemer uten ytterligere hjelp.

Bruksanvisning

1 Koble strømledningen fast i PotScrubber oppvaskmaskin samt et fungerende strømuttak hvis oppvaskmaskinen ikke er i drift. Skift ut eller tilbakestille sikringen som er nødvendig.

2 Løft opp luftspalte på den nærliggende vasken hvis oppvaskmaskinen ikke er drenering godt, og rengjøre slangene inne. Koble slangene og lukke luftspalte lokket. Kjør vannet og start søppeltømming, hvis det er én installert. Reach bak oppvaskmaskinen og rett ut avløpsslangen.

3 Kjør vann på nærmeste vasken før det er varmt før du bruker oppvaskmaskinen hvis servise og bestikk synes ikke rent nok etter vask. Øk mengden vaskemiddel som brukes, og unngå overbelastning fatet racks.

4 Plasser hver tallerken og redskap sikkert i oppvaskmaskinen hvis det er en rystende eller merkelig lyd under vask. La mellomrom mellom hvert element og inspisere bunnen av karet for noen produkter som kan ha falt. Koble fra strømmen til oppvaskmaskin og kontrollere maten jeksel på bunnen av enheten for noen store matvarer eller redskaper som kan bli fanget.

5 Tørk opp overflødig skyllemiddel fra dispenser med en ren klut, og bruk den anbefalte mengden automatisk vaskemiddel for hver last hvis det er overflødig sudsing. Prop oppvaskmaskin døren åpen for å tillate noen av såpe til å spre og deretter kjøre en tømming etter å ha lagt ca 1 liter rent, kaldt vann til karet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com