Ulike Dryer Plugger

October 17

Ulike Dryer Plugger


Dryers var en gang en drøm som mange mennesker ville henge klærne utenfor og vente for dem å tørke av vind og sol. Nå er du i stand til å tørke klær raskt og med liten innsats takket være tørketrommel. Men fantastisk enheten er, vil det rett og slett ikke fungere hvis ikke riktig koblet til stikkontakten. Ulike tørketrommel krever ulike programtyper basert på deres stil og år av sminke.

tre Prong

De tre spiss tørketrommel plug er laget for tørketrommel modeller laget tidligere enn 1996. De tre spiss kontakt hadde kapasitet for en nøytral ledning og to positive, men ikke en bakken. Hakene er anordnet i en pyramideformet utforming, med to slanke utstikkerne som peker utover og en enkelt baklengs L-formet spiss. Pluggen har mulighet for 30 ampere og en 125/250 volt.

fire Prong

De fire spiss tørketrommel plug er laget for tørketrommel modeller bygget etter år 1997. Dette var på grunn av en obligatorisk endring med det nasjonale elektriske koden (NEC). De fire spiss tørketrommelen plugg består av en jordledning og en nøytral, i tillegg til de to positive. Jordledningen ble lagt for sikkerhetstiltak. De utstikkerne er ordnet i en firkantet format, med to slanke, parallelle pinner, en avrundet spiss og en L-formet spiss. De fire spiss kontakt kan kjøre en 30 amp, 125/250 volt strøm.

gass~~POS=TRUNC tørkere

Gass tørketrommel ikke krever en høy spenning energikilde som elektriske tørketrommel. De henter sin varme fra en brennende olje eller gass som brenner under tørketrommelen. Tørketrommelen gjør imidlertid avhengige av strøm for å gi tenning og timing kontroller. Pluggen som kreves for en gass tørketrommel er en vanlig 120 volt, 20 amp plugg som du kan finne på mange husholdningsapparater. Pluggen består av tre haker, som til slutt passer inn i en vanlig stikkontakt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com