Camo dekorere ideer for en gutt soverom

October 15

Camo dekorere ideer for en gutt soverom


For en gutt som elsker alle ting utandørs, gjør en kamuflasje tema soverommet hans enda mer av en personlig, privat ferie uten at du må bygge et fort i bakgården. Koble opp jordnære og skoginspirerte toner med faktiske kamuflasje utskrifter for å lage en sammenhengende soverom tema. Besøk en jakt eller fiske big-box butikken for kamuflasje design inspirasjon, eller la ham plukke ut sine favoritt camo stiler før du planlegger rommets innredning.

Sengetøy og tekstiler

Dekk søvne plass med sengetøy pyntet i sin favoritt stil av camo, enten det er jordskog toner, havgående blues eller snø kamuflasje. Bytt kamuflasje stil ut med årstidene, om ønskelig, ved hjelp av Sjøforsvarets varierende nyanser av blues eller snødekte toner for kjølige månedene, dype greener for våren eller sommeren og brun og tan toner for høsten. Legg en matchende kamuflasje print for gardiner, eller stempel blad og kvist design på eksisterende gardiner som bruker stoff maling. Stamp blader eller male et kamuflasjemønster på laken falder å matche rommets innredning.

Forest-Verdig Furniture

Wood møbler, spesielt møbler som ser ut som det ble hugget fra logger og grener, parene pent med grønt eller skog kamuflasje, noe som gjør soverommet virke som om det er utendørs. Spesial produsenter gjør seng rammer, barnestoler og bord - og til og med Cribs - fra glattet grener og logger. Bruk en pusset, lakkert plate fra en trestamme for en stasjonær eller på bordet av din egen kreasjon. Paint en runde barnestørrelse lekebord for å ligne et kutt tre, male bark rundt kantene og ringer på bordplaten.

Camo gulvbelegg

Slå teppeprøver eller rug rester i skog toner i å overdimensjonerte kamuflere plasser for gulvet. Skjær brikkene inn tilfeldige amøbelignende figurer minst to fot bred og lang, og deretter sette dem tilfeldig over gulvet for en kreativ vri på kamuflasje. Slå en stor beige område teppe i en camo-inspirert etableringen ved å kutte store kamuflasje blob eller jellybean former ut av lysere eller mørkere teppe restene. Vend område teppe over, spore utskjæringer forsiden ned på teppet backing, og deretter klippe rundt dem med et verktøy kniv. Sett farge cutout figurer inn i hull skåret i området rug, deretter sikre dem med teppe seaming tape for dine egne rug.

Essential Add-Ons

Kamuflasje soverommet ville ikke være komplett uten minst en liten netting. Lage en woodsy ta på en himmelseng ved hjelp av kamuflasje netting over sengen rammen, noe som skaper en personlig teltet som gjemmested for et par timer med å lese bøker av lanterne lys. Hvis sengen ikke har sine egne innlegg, kan du bruke en stor hula hoop som den øverste enden av kalesjen, låsing eller sy nettingen rundt det. Heng hula hoop fra kjeder og et tak krok festet til en bjelke eller via veggfester, eller feste netting til en slitt låve bord på veggen over headboard. La netting å drapere over foten av sengen når han ønsker privatliv. Varmt lim kvister eller mørk bambus rundt et vaskeri kurv eller papirkurv for å gi den utendørs makeover. Fest et stykke netting på innsiden av et skap dør eller baksiden av skapet, sammen med S kroker til å henge belter, baseball caps og sko.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com