Kjennetegn på Sundew Planter

July 23

Kjennetegn på Sundew Planter


Sundews eller Drosera er en av de største slektene av kjøttetende planter. Drosera er et navn avledet fra det greske ordet "droseros", som betyr duggvåte. Dette beskriver treffende utseendet på sundews, som har glinsende dråper av slim på tuppen av hver tentakkel, ser ut som dråper av morgendugg. Sundews har forskjellige arter og egenskaper.

En Genus med flere arter

Den Drosera Slekten omfatter 100 arter. Blant disse er pygmé sundews differensiert etter sin korte vekst, tykt hår vekst i kronen sentrum ment å beskytte anlegget fra den varme sommersolen og en formasjon av yngleknopper som brukes for aseksuell reproduksjon. Subtropiske sundews vokse hele året mens tempererte sundews vanligvis faller i dvale om vinteren og tuberous sundews har underjordiske knoller som hjelper dem å overleve super varme somre typisk for deres habitat, Australia. Endelig er petiolaris kompleks annen art, som har en fin-innstilt mekanisme som hjelper dem å tilpasse seg til deres konstant varme, men ujevnt våt habitat for derved å kompensere for tørre perioder.

Preferanse for syrlighet Habitats

Sundews som sesong fuktig eller, i sjeldne tilfeller, stadig våte habitater som har forhøyede nivåer av surhet og mye sol. Slike steder kan være sumper, myrer, myrer og fuktige bekke banker. Regioner som favoriserer veksten av sundews er fybos i Sør-Afrika, fjellene i Venezuella og Wallum landet kyst Australia. De har også vokse i New Zealand, Nord-Amerika og deler av Eurasia. Sundews har også klart å blomstre i ørkener, regnskog og skyggefulle steder som i tilfelle av Queensland sundews.

kjøttet~~POS=TRUNC

Sundews har kjertel tentakler, som har tykt, klebrig sekret på toppen som dekker deres lameller. Sundews er kjøttetende planter som betyr at de beiter på små byttedyr, for det meste insekter. De felle og fordøye disse dyrene ved hjelp av to kjertler. Forfulgt kjertler skiller søt mucilage å tiltrekke, fange og fordøye insekter gjennom ved hjelp av enzymer. Fastsittende kjertler absorbere næringsstoffer fra fordøyd maten. Små insekter som berører sekreter fra peduncular kjertlene blir fanget. Jo mer de kjemper, jo dypere de er omsluttet av mucilage til de dør av utmattelse eller kvelning.

heliotrope

Blomstene av sundews er forhøyet langt over bladene gjennom ved hjelp av en lang stilk. Dette er slik som å gjøre blomstene mer merkbar for pollinatorer. Disse blomstene er svært følsom for lys. De åpner i direkte sollys og følger bevegelsen av solen ved vendt posisjonen til solen på himmelen. Denne tilpasningen kalles heliotropism. Blomstene har vanligvis en hvit eller rosa farge. Noen arter, imidlertid, slik som det australske variasjon, har et mer variert fargeområde inkludert gul og orange.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com